POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Invitatie la revelionul pensionarilor

Revelionul pensionarilor nu are o traditie indelungata in orasul Otelu Rosu dar o invitatie le este transmisa tuturor de primarul Luca Malaiescu si in acest an.

Invitatie la revelionul pensionarilor

Organizat fara nicio incarcatura electorala, actualul edil al orasului renuntand sa mai candideze la urmatoarele alegeri locale, revelionul pensionarilor va fi organizat si in acest an in seara zilei de 7 ianuarie de catre primaria Otelu Rosu.

Din cate ne-au informat organizatorii, editia dein acest an va avea un numar de aproximativ 750 de locuri si este gratuit pentru persoanele de varsta a treia, cele carora li se si adreseaza aceasta seara festiva. Anul trecut, moment de la care va prezentam cateva imagini, au participat circa 620 de invitati ce au fost ospatati cu un meniu demn de orice revelion.

Primaria orasului Otelu Rosu ii invita astfel pe toti cei ce doresc sa petreaca impreuna o seara aniversara festiva sa se inscrie la secretariatul institutiei sau sa afle procedura la numerele de telefon 0255-530803 si 0723189666.

Sunteti asteptati cu multa dragoste de gazda dumneavoastra, Primarul Luca Malaiescu.

© Matei DONEA – 5 Ianuarie 2015

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy