POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Epilog electoral, o campanie plictisitoare

Ca un epilog la o campanie electorala plictisotoare, poate cea mai plictisitoare, vreau sa repet ceea ce spuneam zilele trecute cand remarcam cu un cunoscut de la SIS ca avem o campanie electorala plictisitoare.

Cei ce urmaresc ceea ce spun stiu foarte bine ca atunci cand scriu ceva imi exprim parerea despre un anumit lucru, de cele mai multe ori o fac la modul critic si i-am criticat pe toti cei ce au o anumita functie administrativa in oras, voi stiti ca “nu mi-a scapat nimeni” si ca n-am facut-o decat din dorinta de a indrepta lucrurile acolo unde credeam eu ca nu este totul asa cum trebuie.

Acum nu va spun sa votati cu cineva, o sa notez aici doar cu cine am sa votez eu, familia mea si care sunt motivele pentru care o fac. Atat eu cat si cei ce-mi sunt apropiati il vom vota ca primar al orasului Otelu Rosu pe Luca Malaiescu din cateva motive simple. Il voi vota pentru ca atunci cand merg la “Jgheabu”, asa numim zona de agreement a orasului, sa nu-mi fi rusine sa stau acolo si sa-mi reamintesc ca am votat cu oricine altcineva. Cel mai mult ma duc, insa, prin zona centrala a orasului. Imi place sa ii privesc pe oameni, sa ne bucuram impreuna ca avem un oras curat, copiii au locuri frumoase unde sa se joace, ca strazile sunt luminate de la Ciresa si pana in Ohaba.

Avem si cateva probleme prin oras dar cred ca nu se datoreaza primarului Luca Malaiescu. De exemplu mi-ar place foarte mult sa nu mai aud discutii despre curatenie, salubritatea orasului o asigura primaria intr-un mod mai mult decat multumitor dar mizeria o facem noi si ceea ce cred ca trebuie sa se intample in viitor este ca politia comunitara sa aplice cate o amenda celor ce sunt “certati” cu spiritul civic!

In oras sunt destul de multe locuri unde se lucreaza dar trebuie sa ne reamintim ca acolo unde sunt sparturi pe strazi acestea nu sunt facute de primarie, au aparut pentru ca multi dintre noi sa avem apa potabila, canalizare, o retea mai buna de gaze si curent electric. Ce pot sa spun este ca avem multe strazi asfaltate care in urma cu doar cateva luni erau acoperite numai cu pietris si namol sau care n-au mai fost reparate de foarte multi ani.

Vreau sa inchei acest material sperand in ratiune pentru ca in ultimul timp oamenii s-au inrait, cred ca la asta concura multe lucruri. Totusi, oamenii din orasul meu, locuitorii din Otelu Rosu nu sunt rai, sper cu sinceritate asta. Ii stiu pe foarte multi si le-am vazut sentimentele, au inima calda si deschisa iar singurul lucru pe care il doresc este sa aibe o viata linistita alaturi de familiile lor. Isi doresc normalitate si pace pentru a-si rezolva problemele.

© Matei DONEA – 5 Iunie 2016

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy