POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Allahu Akbar, avem un turc ca Prim-Ministru!

Allahu Akbar, din partea lui Liviu Dragnea avem nominalizarea pentru prim-ministru si e o turcoaica pe nume Sevil Shhaideh iar de aici inteleg ca PSD-ul, dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta, s-a apucat sa le traga romanilor “primele tepe”. Nu va speriati, “sunt doar primele”!

Sevil Shhaideh, Uniunea Democrata Turca - Romania
Sevil Shhaideh, Uniunea Democrata Turca – Romania

Nu vreau sa analizez acum competentele doamnei Sevil Shhaideh, inca nu am suficiente informatii in afara faptului ca turco-tataroaica s-a casatorit cu un om de afaceri sirian si este doar “finuta” sefului social-democratilor, dar banuim ca acestea se bazeaza pe binecunoscutele relatii caracteristice politicii dambovitene. Sa fim foarte precisi, trebuie spus ca in religia islamica exista “Nasi” doar ca se numesc “Martori”. Practic este aceiasi Marie dar poarta o alta palarie si ii lasa sperante lui Liviu Dragnea ca o va succeda la Palatul Victoria dupa ce se va modifica legislatia ce-l impiedica acum sa fie prim-ministru.

Nicusor Constantinescu la tribunal
Nicusor Constantinescu la tribunal

Una peste alta, fara sa ma bucur prea mult pentru ca Liviu Dragnea nu este premier, mai trebuie spus iar romanii sa retina faptul ca Sevil Shhaideh este o veche colaboratoare a sefului PSD si o si mai veche colaboratoare a altui infractor PSD, fostul baron local Nicusor Constantinescu condamnat la 15 ani de inchisoare pentru o frauda de circa 30 milioane lei.

O data cu nominalizarea doamnei Sevil Shhaideh mai aveti vreun dubiu privind constructia Marii Moschei turcesti in buricul Bucurestiului? La dracu, Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Brancovenii sau Mircea cel Batran si-au varsat sangele pentru ca turcii sa nu stapaneasca aceste taramuri dar a fost suficient sa ajunga infractorul Liviu Dragnea sef de guvern (“de facto”) pentru ca turcii sa primeasca “pesches” intreaga Romanie.

Cum ar veni, “Julien” (Dacian Julien Ciolos) n-a fost bun pentru ca nu era neaos, nu era “neaos de-al nostru” din moment ce avea un nume frantuzesc dar e foarte bun un turc veritabil. Una peste alta, asa cum se misca politica internationala in ultima perioada, nu m-as mira prea mult daca n-am simti o mare simpatie pentru Rusia pentru ca Turcia lui Recep Tayyip Erdogan se apropie foarte mult de Rusia dupa ce informatiile lui Vladimir Putin i-au salvat pielea in lovitura de stat desfasurata la Ankara in aceasta vara.

PSD-ul promitea in campanie reducerea TVA-ului din prima zi a anului viitor iar aceiasi prosti l-au crezut! Sa scape de incurcatura, Liviu Dragnea promite reducerea taxei in 2018 si stupefiat ma intreb daca pentru aceasta “razgandeala” caracteristica lui Traian Basescu i-au votat PROSTII pe social-democrati?

Probabil ca o data si o data, chiar peste o mie de ani, TVA-ul se va reduce chiar si la zero dar asa ne-a fost vorba? Smechere!…

Pentru ca e un om nehotarat, Liviu Dragnea s-a gandit ca e mai bine sa pastreze “taxa pe stalp”. Da-i draku’ de afaceristi, daca vor sa faca bani sa “cotizeze” pentru ca noi nu mai eliminam nici taxa asta numita in mod oficial “Taxa pe constructii speciale”.

Bineinteles, nu se mai elimina nici acciza la combustibil. Aia care au masini inseamna ca sunt niste bogatasi ce isi pot permite sa plateasca o benzina mai scumpa.

“Indrazneste sa crezi in Romania”, tragand linie si adunand trebuie sa fim sinceri toti, e mai bine cu turcii decat sa vina Soros cu basculanta sa ne fure pamantul de sub picioare. Asa se guverneaza cand ai PSD-ul in frunte!

© Matei DONEA – 21 Decembrie 2016

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy