POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Al 3-lea revelion pentru persoanele de varsta a 3-a

La Otelu Rosu, in seara de “Sfantul Ioan”, persoanele in varsta s-au intalnit pentru a sarbatorii “Revelionul pensionarilor”, a 3-a editie consecutiva rezervata lor de primaria orasului, edilul Luca Malaiescu si Consiliul Local.

Petrecerea inceputului de an a fost organizata, asa cum spuneam, de primaria orasului Otelu Rosu, Consiliul Local si deplina implicare a edilului Luca Malaiescu, cel ce a organizat pentru prima oara pe Valea Bistrei  o astfel de actiune in urma cu 3 ani. Sarbatoarea pensionarilor s-a organizat intr-un mod gratuit iar distribuirea invitatilor de participare s-a facut procentual pe cartierele orasului, oferind posibilitatea ca 800 de persoane sa se distreze intr-o atmosfera deosebita.

Programul pregatit de organizatori a inclus muzica populara, muzica de societate, dansuri, premii surpriza acordate la tombola, mancare si bautura din belsug. Toate acestea precum si reactia participantilor ne-au aratat cat de indragit este in localitate primarul Luca Malaiescu.

La randul sau Luca Malaiescu, edilul urbei, ne-a spus: “Ma bucur ca in acest an au venit chiar mai multi participanti decat in anii precedenti, ca se simt bine in atmosfera creata si daca observati sunt mereu prezenti pe ringul de dans”.

Petrecerea a inceput in jurul orelor 18 in sala de sport a Scolii Generale Nr. 3 din localitate si a continuat mult timp dupa miezul noptii, semn ca frugul de afara nu s-a simtit printre cei ce au destui ani adunati intr-o viata in care au muncit si au trait in acest oras.

In incheiere, primarul Luca Malaiescu ne-a promis ca in anii viitori sa continue aceasta sarbatorire a persoanelor de varsta a trei-a din localitate, sa le ofere multe alte surprize alaturi de traditionalele urari de sanatate si un an nou cat mai fericit.

© Matei DONEA – 8 Ianuarie 2017

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy