POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Politicienii romani revin mai proaspeti

Asa cum multi ati observat in ultimele zile, publicatia “POLITICIENII ROMANI” nu a fost acesibila cititorilor sai, regret acest impediment si sper ca celor ce ne citesc in mod regulat sa nu le fi produs prea multe neplaceri.

Am fost si suntem cei mai buni, acest lucru il spun cei mai multi.

Dupa cum se poate observa cu usurinta, motivul acestei “disparitii” din mediul virtual se datoreaza faptului ca publicatia s-a aflat intr-un proces de modernizare pe care speram sa-l apreciati dupa ce a insumat doua luni de conceptie, vreo zece zile de munca si destul de multi bani investiti, urmand ca principalii beneficiari deveniti chiar dumneavoastra cititorii nostr. Va multumim pentru intelegere si avem speranta ca aceste evenimente sa fie foarte rare.

O data cu aceasta reinoire vin si cu un premiu pe care voi incerca sa-l dedic, in fiecare zi, tuturor cititorilor. Ma refer la clipuri video deosebite pe care veti avea ocazia sa le urmariti. Realmente sunt deosebite iar muzica va fi de cea mai buna calitate, va asigur.

Cu siguranta stiti ca activitatea mea de “jurnalist”, mai mult amator, s-a subsumat in timp interesolor cetateanului din zona unde locuiesc, din Romania si viata internationala din care facem parte. La tot acest efort cred ca si d-voastra va puteti aduce contributia. Va invitam sa ne semnalati orice lucru pe care-l considerati nefiresc iar noi va promitem sa facem tot ce depinde de noi pentru a semnala celor indrituiti respectiva problema. Chiar mai mult de atat, prin intermediul puterii mediatice pe care o are presa, ii vom obliga pe cei responsabili sa gaseasca o solutie de corectare.

Chiar daca nu sunteti martori ai unor evenimente puteti sprijini presa pentru a aduce in atentia opiniei publice lucrurile meritorii, unde este cazul, dar si pe cele ce trebuiesc corectate. Acest lucru este simplu pentru oricare dintre noi, un simplu “SHARE” al materialelor noastre va aduce in atentia prietenilor vostri materialele noastre.

Nu uita, “LIKE” inseamna aprecierea pentru eforturile mele noastre“SHARE” inseamna sa vorbesti si altor persoane despre problemele noastre, ale tuturor, iar acest lucru este mult mai important pentru comunitate. Va multumim, va multumesc!

Noi avem curajul sa spunem ce gandim, trebuie sa il ai si tu pentru ca noi suntem aici pentru voi, chiar daca o facem “Singuri impotriva tuturor”!

© Matei DONEA – 23 Martie 2017

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy