POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Marine Le Pen si sex appeal-ul

Au nom du people, vous et nous, Vive la France!

Franta inseamna liberte, egalite, fraternite si toate acestea nu sunt reflectate de traditionala familie Le Pen ori de sex appeal-ul pe care il are Marine Le Pen.

Chiar lovita de tragice evenimente in ultimii ani, nu poti spune pentru Franta: “Au nom du people” (In numele poporului). Nu poti incalca traditia unui popor in numele poporului pentru ca Franta inseamna Liberte, Egalite, Fraternite si asa va ramane.

Privind-o pe Marine Le Pen pomeneam despre “sex appeal” intr-un mod retoric, nu poti vorbi altfel din moment ce la oricare aparitie publica a candidatei de extrema drepta la presedentia celei de-a cincea republici franceze, se dezbraca cineva.

Marine Le Pen et France May Day 2015
Marine Le Pen et France May Day 2015

Familia Le Pen, in special contemporana noastra Marine Le Pen dar si tatal acesteia, vesnicii pierzatoari in cursa pentru presedentia franceza. Asta si in pofida faptului ca este dotata cu o calitate aparte din moment ce la toate aparitile publice, cate o femeie, isi arata goliciunea fizica prin asistenta.

Sa nu intelegeti, insa, ca este vorba de cine stie ce “mumii”. In principiu, daca n-ar fi atat de sarite dupa fix ti-ar veni chef sa le iei si acasa, iar marturie fac chiar imaginile alaturate.

Remettre la france en ordre
Remettre la france en ordre

Sigur ca Emmanuel Macron nu este cea mai buna solutie pentru Franta, daca aveam posibilitatea sa votez il preferam pe Francois Fillon, insa trebuie sa ne multumim cu Emmanuel Macron din moment ce viitorul civilizatiei europene, dupa retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana, ramane sa se sprijine doar pe doi piloni. Franta, alaturi de Germania, sunt garania unui viitor prosper, complexul politic al europei fiind cea mai importanta creatie din ultima mie de ani.

Vous et nous, Vive la France!

© Matei DONEA – 5 Mai 2017

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy