POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Un primar de categorie grea, Luca Malaiescu

De vorba cu edilul orasului Otelu Rosu despre activitatea sa in acest an

Dupa ce a trecut o mare parte din an, ne-am hotarat sa il intervievam pe primarul Luca Malaiescu, pentru a ne informa despre ce s-a petrecut in orasul Otelu Rosu si ce proiecte mai sunt pregatite la start.

Pe edilul Luca Malaiescu l-am gasit dupa ce tocmai se intorsese de la festivitatile prilejuite de inaugurarea noului an scolar, un an scolar ce in Otelu Rosu incepe cu multe imbunatatiri la scolile orasului. Asa cum spunea edilul, orasul traieste sub numeroase aspecte pe care nu le sesizam de fiecare data. La Otelu Rosu s-a schimbat integral feroneria Liceului Banatean, tot in institutia de invatamant s-a pavat curtea interioara cu dalele preluate din centrul civic, grupurile sanitare ale scolilor generale au fost renovate in totalitate si urmeaza cele ale gradinitei din cartierul Rozelor.

Un lucru deosebit s-a petrecut in acest an in momentul in care Consiliul Local a aprobat propunerea primarului Luca Malaiescu de premiere a elevilor ce au obtinut rezultate deosebite la Olimpiadele scolare de limba engleza, germana, lingvistica, geografie, matematica si informatica.

Gestul deosebit determinand-o pe directoarea institutiei, doamna Daniela Chelbea, sa multumeasca administratiei locale pentru sprijinul acordat unui invatamant ce se doreste modern si chiar obtine rezultate deosebite. Ca urmare a proiectului intocmit de primarul Luca Malaiescu, Consiliul Local a acordat premii in bani unui numar de 17 copii pentru rezultatele excelente obtinute la olimpiadele anului scolar 2016 – 2017. Dintre tinerii premiati, 14 sunt elevi ai Liceului Banatean – Otelu Rosu si 3 de la Scoala Generala Nr.3. Premiile oferite valoreaza 200 lei pentru locul I, 150 lei pentru treapta secunda si 100 lei pentru locul al trei-lea obtinut.

Interviul acordat publicatiei noastre este mult mai amplu si va invitam sa-l vizionati direct cu certitudintea ca multe dintre lucrurile expuse de edilul Luca Malaiescu s-au transformat deja in fapte sau se vor materializa pana la sfarsitul acestui an.

© Matei DONEA – 15 Septembrie 2017

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

2 Comments
  1. Felicia says

    Frumos gestul de premiere a copiilor, in ceea ce priveste activitatea iarasi va felicit dar putin mai multa atentie la asfaltari, pe Libertatii sunt destule gropite ramase in urma lucratorilor 🙁

  2. Felicia says

    Frumos gestul de premiere a copiilor, in ceea ce priveste activitatea iarasi va felicit dar putin mai multa atentie la asfaltari, pe Libertatii sunt destule gropite ramase in urma lucratorilor 🙁

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy