POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Primarul Luca Malaiescu, plateste bani buni sa fie un edil virtual

De ce devin primarii PSD tot mai absenti din societate?

Cu destul de putin timp in urma scriam ca primarul Luca Malaiescu este destul de absent, in ultima vreme, din atentia opiniei publice dar ne-a corectat destul de repede un cetatean din Otelu Rosu ce ne-a semnalat contrariul parerii noastre.

Ce s-a intamplat? Un concitadin ne-a atras atentia ca gresim atunci cand vorbim despre “absenta” edilului Luca Malaiescu din mass-media judeteana si ne-a spus ca aceasta situatie nu poate sa fie decat intamplatoare din moment ce acesta (primarul, deci…) “si-a platit abonamentul la publicatiile online din judetul Caras Severin”.

Oras Otelu Rosu - Licitatii SEAP
Oras Otelu Rosu – Licitatii SEAP

Sa nu credeti, cumva, ca este ceva ilegal, datele sunt publice si le puteti vedea pe SEAP, atribuiri numite “cumparaturi directe” fara licitatie facute catre:

  • Publicatia online “Argument-CS”, SC LIDER DESIGN SRL: 1.000×12 = 12.000 lei (Detaliu achizitie Nr. SEAP DA15833270);
  • Publicatia online “Express de Banat”, SC DON MEDIA REVOLUTION SRL: 1.000×12 = 12.000 lei (Detaliu achizitie Nr. SEAP DA15833397);
  • Publicatia online “Reper24”, SC Reper 24 Publimedia SRL: 1.000×12 = 12.000 lei (Detaliu achizitie Nr. SEAP DA15833562).

– TOTAL: 12.000 x 3 = 36.000 Lei, numai pentru anul 2018.

La aceste cheltuieli, plati prin care se incearca crearea unei bune imagini a primarului care plateste presa sa scrie frumos despre el, se adauga suma de 7.000 lei, bani ce au fost platiti din impozitele localnicilor in contul asociatiei “Organizatia Dj-ilor Artistilor, Muzicologilor Producatori si Interpreti” pentru concertul sustinut de trupa muzicala Dochia Banda cu ocazia “Zilei Femeii”, 8 Martie 2018, si care sunt intr-un fel tot pentru publicitate.

Primarul Luca Malaiescu in Salonic pe drum spre Muntele Athos
Primarul Luca Malaiescu in Salonic pe drum spre Muntele Athos

Intr-un moment in care guvernatorul Mugur Isarescu anunta ca Romania a acumulat o inflatie de 4.7%, numai in aceste prime trei luni ale anului 2018, iata ca apar informatii despre activitatile PSD-ului menite sa ii orbeasca si mai mult pe romanii deja retardati.

Foarte adevarat este ca primarul Luca Malaiescu nu a inventat acest sistem de recompensare a publicatiilor locale. Despre platile facute de politicienii si primarii nostri, catre publicatiile virtuale, se vorbeste de foarte mult timp dar cam toate au fost lipsite de probatiune, un exemplu a fost platile facute de fostul primar al Municipiului Resita, Mihai Stepanescu, catre publicatiile virtuale din judetul Caras Severin.

Nu am reusit sa luam legatura cu domnul Luca Malaiescu, din informatiile noastre edilul orasului Otelu Rosu se afla in acest moment in Grecia cu gandul unui pelerinaj pe Muntele Athos. Oare doar sentimentele biblice ii indeamna pe unii oameni sa faca astfel de eforturi sau se apropie ceva?

Domnule primar, mai avem o intrebare, prezenta dumneavoastra in presa se face doar pe bani?

© Matei DONEA – 29 Martie 2018

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

1 Comment
  1. Gore says

    Bine ca primarele merge prin Grecia !
    E gata si al doilea mandat si nu a adus nici un investitor in zona.
    Lui sa-i mearga bine, ca la restu …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy