POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Targ de primavara pentru agricultorii de pe Valea Bistrei

"Targul Primaverii de pe Valea Bistrei", prima editie

In data de 21 – 22 aprilie 2018, respectiv Sambata si Duminica, va avea loc la Otelu Rosu Targul primaverii, prima editie organizata de Primaria locala alaturi de Directia Agricola si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale – Caras Severin.

Targul primaverii de pe Valea Bistrei 2018Din cate ne-a transmis primarul Luca Malaiescu intelegem ca acesta isi doreste o actiune de promovare a agricultorilor si crescatorilor de animale de pe Valea Bistrei: “Orasul Otelu Rosu are bogate traditii agricole iar cresterea animalelor este prezenta din cele mai vechi timpuri. Sper, ne-a mai spus edilul, ca alaturi de producatorii locali sa participe si vecinii nostri de pe intreaga Vale a Bistrei, carora le lansam o invitatie de participare dar si o provocare privitoare la prezentarea celor mai importante realizari ale lor”, a incheiat primarul Luca Malaiescu.

Tot din informatiile pe care le avem, dorim sa subliniem ca actiunea este gratuita pentru toti participantii iar celor ce doresc sa isi comercializeze produsele le vor fi asigurate spatii de expunere in zona libera situata la intrarea stadionului Vichente Birau din Otelu Rosu.

Cu certitudinea unei bogate participari din partea producatorilor locali suntem nerabdatori sa vedem cu ce se mai lauda banatenii nostri.

Va asteptam, expozanti sau doar vizitatori si cumparatori.

© Matei DONEA – 17 Aprilie 2018

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy