POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Primarul PSD Luca Malaiescu continua lupta cu Liviu Dragnea

Pe Liviu Dragnea nu-l mai tolereaza nici colegii din teritoriu

Unul dintre putinii lideri politici din PSD care mai continua lupta cu seful suprem, primarul Luca Malaiescu, le spune social-democratilor ca partidul are nevoie de un lider locomotiva iar aceasta nu mai poate fi Liviu Dragnea chiar daca s-a impus la ultimul CEx.

Intr-un interviu telefonic acordat televiziunii Digi24, primarul PSD Luca Malaiescu vorbeste despre “politica mare” din orasul Otelu Rosu pe care il conduce cu rezultate absolut remarcabile de circa sase ani. Luca Malaiescu isi exprima din nou nemultumirile fata de modul cum Liviu Dragnea a condus, conduce si mai ales (credem noi) distruge imagine pe care o are partidul, o formatiune politica de guvernamant asimilata tot mai mult cu o echipa ce apara infractorii de sanctiunile justitiei.

Luca Malaiescu cere un adevarat lider.

“Personal, spune Luca Malaiescu, am dedicat 18 ani acestui partid, uneori am avut contradictii cu prieteni, cunostinte iar la final sfarsim prin a avea cea mai proasta imagine posibila pentru un partid politic ce scade in sondaje cu fiecare zi ce trece”.

Intrebat fiind despre opinia sa legata de o posibila remaniere guvernamentala, Luca Malaiescu s-a pronuntat doar in favoarea catorva ministri pe care i-a amintit: Paul Stanescu, Eugen Teodorovici si Petre Daea.

In legatura cu remanierea guvernamentala de care toata lumea vorbeste, este clar ca cei ce vor plati cu capul sunt vicepremierul Paul Stanescu, membrul al echipei ce a incercat schimbarea liderului suprem din PSD, dar si cei “recomandati” de Gabriela Firea.

Cu siguranta, intentia lui Liviu Dragnea nu vizeaza deloc o remaniere cae sa aseze intr-un fagas normal mersul unei guvernari, in vizor vor fi luati cei care au incercat puciul de saptamana trecuta si apropiatii acestora de prin ministere. Cu toate acestea, vreau sa va reamintesc ceea ce am spus in urma cu sase ani in momentul cand Sorin Frunzaverde a parasit PDL: “Emil Boc daca pleca nu era un cutremur mai mare in PDL” iar acest lucru este pe cale sa se petreaca si in sanul social-democratilor daca Paul Stanescu va fi schimbat. Lucrurile sunt similare si nu fac decat sa confirme cele spuse in articolul “Romania castiga daca Liviu Dragnea ramane presedinte al PSD” (CLICK AICI…).

Sa auzim numai de bine, dar nu cred!

© Matei DONEA – 23 Septembrie 2018

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy