POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Ion Mocioalca, unde dai si unde crapa

Tusea si junghiul

Aflat la sediul PSD din Resita, marea goanga care este Codrin Stefanescu, constata ce a ramas in urma deputatului Ion Mocioalca si cum nu prea mai era mare lucru de constatat il ruga pe fostul locatar sa aduca inapoi calculatoarele ca de nu, sa-i sara ochii, se duce la politie.

Acum, nu stim daca aia de merg la politie se duc sa se predea pentru ca ar fi facut ei vreo fapta anti-sociala ori se duc sa reclame o fapta anti-sociala, cum ar fi furtul unor calculatoare. Nene Mocioalca, n-ai avut de unde sa dai doua sute de lei pe un hard disk extern si sa copiezi ceea ce aveai nevoie sau nu te duce capul decat la smecherii?

Apropo, pana la urma le-ai dat inapoi calculatoarele sau tot furate au ramas?

Nu este cazul sa va repet situatia judetului Caras Severin, unul dintre cele mai putin dezvoltate din Romania, dar de asemenea nu-mi placea nici Prahova, Ploiestiul ori Baicoiul pana am vazut sedinta Pro Romania din Ploiesti. Arunci o simpla privire in sala si poti jura ca te afli a New York printre cei ce doneaza bani pentru campaniile electorale.

Tusea si junghiul
Tusea si junghiul

M-am uitat si la pozele din Caras Severin iar concluzia a fost una sinistra. Aici ne-a adus Ion Mocioalca si colegii lui! Comparati si voi cine vine la sedintele convocate de deputatul carasan: baba Safta, madam Mitza cu barbat-su’, junghiul si tot felul de oameni cei poti considera adunati dupa strazi.

Comentarii la un articol de presa
Comentarii la un articol de presa

Cand i-a adus la sedinta, Ion Mocioalca le-o fi spus ca nu se da nici macar un ceai pe acolo?

Sigur, “hoti” au fost si in Prahova si in Caras dar pe Ghita l-au prins, si pe Cosma, iar daca inca nu sunt dupa zabrele macar le-au taiat morcovul. In Caras Severin l-au saltat doar pe Anculia si pe Simi, fraude cu cateva zeci de mii de lei iar contrar credintei populare, Ionisie Ghiorghioni nu se pune, dracu’ stie daca e corupt pentru ca puscarie a facut pentru altele.

Victor Ponta l-a ales pe Ion Mocioalca sa-i fie secretar general in partid dar deja cred ca regreta. Ca lucrurile sa fie clare priviti atitudinea oamenilor din comentariile la o postare despre Pro Romania si intalnirea de la Resita, nici macar o felicitare!

Apropo de imaginea cu cei patru cavaleri ai apocalipsei, nu-l mai lasati bre pe Nicu ala micu’ pana seara tarziu la televizor, nu vedeti ca doarme pe el si invata si prostii de la antene!

Multumim, partid iubit, la PSD ma refer.

© Matei DONEA – 24 Ianuarie 2019

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy