POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Campania “Fara penali” a ajuns pe ordinea de zi a parlamentului

USR a reusit plasarea pe ordinea de zi a parlamentului

Campania USR “Fara penali” a fost inclusa pe ordinea de zi a parlamentului dupa ce a fost tinuta in sertar de actuala majoritate politica formata de formatiunile politice PSD, ALDE si UDMR.

Vesti bune de la Uniunea Salvati Romania! Situatia initiativei #FaraPenali va intra miercuri pe ordinea de zi a Biroului Permanent pentru dezbateri in urma solicitarii deputatului Silviu Dehelean. Obiectivul USR este ca vocea celor 1 milion de semnatari sa ajunga in Constitutie.

Silviu Dehelean declara: “Sunt noul reprezentant al USR in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, in postura de secretar. Prima actiune a fost sa solicit deblocarea initiativei Fara Penali in Functii Publice, care zace de patru luni in sertarele din Parlament sub pretextul ca nu au destule xeroxuri ca sa copieze listele. Demersul a fost un succes, maine va fi inclusa in ordinea de zi pentru dezbatere”.

Reusita campaniei a scuturat din temelii modul in care functioneaza politica romaneasca. In Caras-Severin peste 8500 de oameni s-au alaturat initiativei Fara Penali.

USR – Comuncat de presa

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy