POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Contact

POLITICIENII ROMANI

– Constitutia Romaniei garanteaza libera exprimare, art. 30.

POLITICIENII ROMANI
POLITICIENII ROMANI

“POLITICIENII ROMANI” este o publicatie independenta ce reflecta opinia exclusiva a autorilor si are in vedere evenimente de interes public. Toti cei ce fac subiectul materialelor noastre sunt invitati sa isi expuna punctul de vedere intr-un drept la replica pe care il pot trimite redactiei in vederea prezentarii sale.

Dialogul este monitorizat iar replicile virulente sunt eliminate atunci cand incalca normele de buna cuviinta, implicit avem speranta sa nu lezam imaginea nimanui.In orice caz, REDACTIA NU ESTE RASPUNZATOARE pentru mentiunile si replicile facute in comentarii de cititorii nostri.

Pentru semnalarea unor situatii dificile sau ilegale ne puteti contacta trimitandu-ne un mesaj eMail prin intermediul adresei de mai jos.

Parerea ta conteaza, scrie-ne! adresa

Publicatia POLITICIENII ROMANI este inregistrata la Biblioteca Nationala a Romaniei, intrunind conditiile Legii nr. 111/1995 republicata si ale Legii nr. 186/2003 privind promovarea culturii scrise avand codul

ISSN 2392 – 6015

Leave A Reply

Your email address will not be published.

4 Comments
 1. stud says

  Nu se spune nimic de privatizare unde face cine ce are chef. Particularii nu accepta tinerii reali, care nu fac porcarii, care respecta ce au invatat. Nu suporta solutii simple. Cer ca oamenii sa fie obligati sa faca analize cat mai multe, sa fie invartiti, chemati cat mai mult,. ametiti. Oamenii adevarati nu sunt acceptati deci fac ce pot sa plece din tara.

 2. Adrian Petru Oprea says

  Domnule Matei Doinea de ce jigniti diaspora?? este ciuda ,invidie sau impotenta? cum puteti sa spuneti ca un procent de 40,50% dintre romananii de afara sunt hoti ? ati uitat cum stateam pe la cozi sa votam ? .sunt anti PSD (scarbit de ei am plecat din tara in 2001) dar acuzarea unui om fara probe gen :cica gurile rele spun ca se ocupa cu furatul arata ca sunteti un jurnalist de toata jena . un jurnalist adevarat spune adevarul cu subiect si predicat nu barfeste ,asta fac babele din cartier. poate gura lumii are dreptate la PSD este ceva obisnuit sa fi penal .cu stima si respect .

  1. Matei DONEA says

   Domnule Oprea, va rog sa lasati la o parte nationalismul, romanii nu sunt mai buni sau mai destepti decat altii, in schimb sunt mai saraci si o data ajunsi “afara” tentatia este mare.

   Statisticile nu le fac eu, nu am cum, le-au facut in timp si romanii si strainii. Va reamintesc ce spunea fostul ministru de interne Ioan Rus (citez din memorie): “Plecam care incotro putem prin lume la munca unde facem tot felul de minuni incredibile. Acasa raman copii in familii aproape dezorganizate. Fetele noastre ramase nesupraveghate ajung sa se prostitueze pentru doua pachete de tigarii de la 14-15 ani iar baietii fura sau fac alte infractiuni din care nu exclud drogurile.

   Imi pare rau, nu eu am spus asta iar daca nu credeti… priviti un studiu american despre Europa. Nicaieri nu straluceste Romania https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/08/01/where-europe-is-most-and-where-it-is-least-innovative-in-one-map/?utm_term=.5e6b1640e7d2

  2. Matei DONEA says

   Apropo, chiar dv faceti greseli din moment ce ati comentat la contact si nu la articolul in cauza. Asa ca nu o sa inteleaga prea multi despre ce este vorba si ca va refereati la articolul meu http://www.politicienii.ro/2017/06/28/ionut-popovici-daca-taceai-filosof-ramaneai/

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy