POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Despre noi

Garantia data de prevererile constitutionale, CONSTITUTIA GARANTEAZA LIBERA EXPRIMARE au condus publicatia noastra intr-o directie prin care ii corectam pe cei din politica si administratia romaneasca, CRITICA ESTE MOTORUL PROGRESULUI, nu-i asa?!

Politicienii romani
Politicienii romani

Libertatea gandurilor, a opiniilor si libertatea exprimarii publice sunt inviolabile, Constitutia, art. 30. Acestea sunt idealurile si obiectivele subsumate site-ului nostru, reprezentand in acelasi timp o tentatie pentru toate partidele, un interes major pentru publicul alegator, votantii romani.

Site-ul “POLITICIENII ROMANI” este o publicatie independenta ce reflecta opinia exclusiva a autorilor, avand in obiectiv subiectele de interes public. Printre realizarile cu care ne mandrim se regasesc lucruri demne de marile publicatii ale lumii, din acest simplu motiv pe care ar trebui sa-l aiba in vedere orice politician. NOI avem realizari sau exclusivitati concrete :

  • In 2008 prezentam publicului scandalul de prostitutie din PSD (referinte : Cotidianul “Click” din 16 Aprilie 2009, Articolul preluat din cotidianul “Click” in “PORTALUL REVOLUTIEI”;
  • Asemenea marilor publicatii internationale, avem articole cu mii de like-uri pe retelele de socializare;
  • In 2008 am contribuit decisiv la obtinerea mandatului de primar pentru candidatul PDL Iancu Simion – Simi la functia de edil in orasul Otelu Rosu;
  • Conceperea materialelor promotionale PNL pentru alegerile locale din 2008, candidati CJ, CL si primar ;
  • O importanta parte a campaniei promotionala PP-DD pentru alegerile parlamentare din 2012 in judetetul Caras Severin;
  • Conceperea materialelor promotionale PSD pentru alegerile locale din anul 2016 in orasul Otelu Rosu, CL si primar;
  • O parte a campaniei PNL pentru alegerile parlamentare din 2016;
  • Videoclipul “Domnule Geoana nu putem invinge impreuna” realizat in campania pentru alegerile prezidentiale din 2009. Clipul respectiv aduna aproape o suta de mii de vizualizari numai pe youtube plus aparitii la televiziune aducand un real profit pentru alegerea presedintelui Traian Basescu in al doi-lea sau mandat, referinte :

Pentru ca primul nostru clip prezentat mai sus a fost instalat pe un canal ce actualmente a trebuit sa fie inchis il puteti vedea mai jos din canalul meu video personal.

Nimeni nu-l acuza pe Crin Antonescu, fostul presedinte al Partidului National Liberal, din moment ce toate spusele acestuia, prezentate de noi in videoclipul de mai sus, au fost rostite dintr-un interes legitim marcat de competitia electorala a alegerilor prezidentiale din anul 2009. Problema este ca imediat dupa infrangerea sa din primul tur electoral i-a schimbat intr-un mod radical discursul public. Mai mult de atat, dintr-un critic acerb al candidatului Mircea Geoana (PSD) a devenit aliatul sau impreuna cu intregul partid PNL, asta cel putin teoretic.

Rezultatul acestei aliante s-a dovedit dezastruos si perspicacitatea liberalului il face sa se balbaie in interviul pe care il puteti asculta alaturat. Acest interviu a avut loc la televiziunea Realitatea TV in data de 24 Noiembrie 2009, cu mai putin de doua saptamani inaintea turului secund al alegerilor prezidentiale din 6 Decembrie 2009. Inregistrarea este publicata pe YouTube (CLICK AICI…)

Alaturand diferenta minima de voturi dintre candidatii Mircea Geoana si Traian Basescu, credem ca din acest motiv am avut o contributie majora la victoria unuia dintre cei mai importanti lideri pe care Romania I-a avut, Traian Basescu.

– Dezvaluirile pe care Traian Basescu a refuzat sa le prezinte in campania prezidentiala le-am publicat noi “Caseta cu Geoană nu e cu Mircea” in “Academia Catavencu” sau “Şi fiica lui Mircea Geoană a apărut într-o poză compromiţătoare pe internet” in “NapocaNews”, referinte :

– Tot ceea ce trebuie sa stie romanii despre politicieni, aflati de la noi… www.politicienii.ro

Savurati

© Matei DONEA – 8 Iulie 2011

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy