Despre noi

 

Garantia data de prevererile constitutionale, CONSTITUTIA GARANTEAZA LIBERA EXPRIMARE au condus publicatia noastra intr-o directie prin care ii corectam pe cei din politica si administratia romaneasca, CRITICA ESTE MOTORUL PROGRESULUI, nu-i asa?!

Politicienii romani
Politicienii romani

Libertatea gandurilor, a opiniilor si libertatea exprimarii publice sunt inviolabile, Constitutia, art. 30. Acestea sunt idealurile si obiectivele subsumate site-ului nostru, reprezentand in acelasi timp o tentatie pentru toate partidele, un interes major pentru publicul alegator, votantii romani.

Site-ul “POLITICIENII ROMANI” este o publicatie independenta ce reflecta opinia exclusiva a autorilor, avand in obiectiv subiectele de interes public. Din acest simplu motiv pe care ar trebui sa-l aiba in vedere orice politician, NOI avem realizari sau exclusivitati concrete :

– In 2008 prezentam publicului scandalul de prostitutie din PSD (referinte : Cotidianul “Click” din 16 Aprilie 2009, Articolul preluat din cotidianul “Click” in “PORTALUL REVOLUTIEI” ;

– In 2009 clipul “Crin Antonescu: Domnule Mircea Geoana nu putem invinge impreuna” aduna aproape o suta de mii de vizualizari numai pe youtube plus aparitii la televiziune aducand un real profit pentru alegerea presedintelui Traian Basescu in al doi-lea sau mandat, referinte :

 

Pentru ca primul nostru clip prezentat mai sus a fost instalat pe un canal ce actualmente a trebuit sa fie inchis il puteti vedea mai jos din canalul meu video personal.

 

– Dezvaluirile pe care Traian Basescu a refuzat sa le prezinte in campania prezidentiala le-am publicat noi “Caseta cu Geoană nu e cu Mircea” in “Academia Catavencu” sau “Şi fiica lui Mircea Geoană a apărut într-o poză compromiţătoare pe internet” in “NapocaNews”, referinte :

 

– Tot ceea ce trebuie sa stie romanii despre politicieni, aflati de la noi… www.politicienii.ro

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.