CONSTITUTIA GARANTEAZA LIBERA EXPRIMARE

 

Garantia data de prevererile constitutionale, CONSTITUTIA GARANTEAZA LIBERA EXPRIMARE au condus publicatia noastra intr-o directie prin care ii corectam pe cei din politica si administratia romaneasca, CRITICA ESTE MOTORUL PROGRESULUI, nu-i asa?!

Politicienii romani

Politicienii romani

Libertatea gandurilor, a opiniilor si libertatea exprimarii publice sunt inviolabile, Constitutia, art. 30. Acestea sunt idealurile si obiectivele subsumate site-ului nostru, reprezentand in acelasi timp o tentatie pentru toate partidele, un interes major pentru publicul alegator, votantii romani.

Site-ul “POLITICIENII ROMANI” este o publicatie independenta ce reflecta opinia exclusiva a autorilor, avand in obiectiv subiectele de interes public. Din acest simplu motiv pe care ar trebui sa-l aiba in vedere orice politician, NOI avem realizari sau exclusivitati concrete :

– In 2008 prezentam publicului scandalul de prostitutie din PSD (referinte : Cotidianul “Click” din 16 Aprilie 2009, Articolul preluat din cotidianul “Click” in “PORTALUL REVOLUTIEI” ;

– In 2009 clipul “Crin Antonescu: Domnule Mircea Geoana nu putem invinge impreuna” aduna aproape o suta de mii de vizualizari numai pe youtube plus aparitii la televiziune aducand un real profit pentru alegerea presedintelui Traian Basescu in al doi-lea sau mandat, referinte :

 

– Dezvaluirile pe care Traian Basescu a refuzat sa le prezinte in campania prezidentiala le-am publicat noi “Caseta cu Geoană nu e cu Mircea” in “Academia Catavencu” sau “Şi fiica lui Mircea Geoană a apărut într-o poză compromiţătoare pe internet” in “NapocaNews”, referinte :

 

– Tot ceea ce trebuie sa stie romanii despre politicieni, aflati de la noi… www.politicienii.ro

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven × = 35

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Starea vremurilor
OTELU ROSU
19/12/2014, 00:19
Noros
Noros
5°C
Vânt: 1 m/s NNV
Rafale de vânt: 2 m/s
More forecast...
 
SOMATIE PUBLICA

Avand in vedere documentele ajunse in posesia noastra, probe prin care se demonstreaza fapte de o gravitate exceptionala infaptuite de catre d-na Laura Codruta Kovesi in perioada cat a condus Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, incalcari ale art. 16, al. 1 si art.132, al. 1 din Constitutia Romaniei de asemenea art. 9 si 138 din Codul de Procedura Penala.
Aducem la cunostinta Presedentiei Romaniei, Directiei Nationale Anticoruptie, Consiliului Superior al Magistraturii (art. 134 din Constitutia Romaniei) si Ambasada SUA la Bucuresti urmatoarea SOMATIE PUBLICA: Cerem demisia Procurorului Sef al DIRECTIEI NATIONALE ANTICORUPTIE, d-na Laura Codruta Kovesi!

Urmareste-ne…


Nota redactiei

POLITICIENII ROMANI - Constitutia Romaniei garanteaza libera exprimare.

Ca publicatie independenta site-ul "POLITICIENII ROMANI" reflecta opinia exclusiva a autorilor si au in vedere evenimente de interes public. Toti cei ce fac subiectul materialelor noastre sunt invitati sa isi expuna punctul de vedere intr-un drept la replica punctual pe care il pot trimite redactiei in vederea prezentarii sale.

Comentariile cititorilor nostri sunt monitorizate permanent si eliminate atunci cand incalca normele de buna cuviinta, implicit NU SUNTEM RASPUNZATORI pentru mentiunile sau replicile acestora.

Repere de contact

ISSN 2392 – 6015