POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Angajam

Angajari, cautam doi redactori

Publicatia POLITICIENII ROMANI are o activitate care va atinge 12 ani in aceasta luna si a venit momentul unei noi extinderi prin angajarea urgenta a doi redactori in regim part-time, 30 de ore pe luna a cate doua ore pe zi, 15 zile lunar.

In prima faza se ofera salariu procentual din nivelurile de salarizare nationale plus bonusuri de performanta si ore suplimentare.

Se solicita:

  • Limba romana la nivel foarte bun;
  • Cunostiinte ale mediului socio-politic judetean, Caras Severin;
  • Abilitati de operare a unui calculator, WordPress – Content Management System (CMS);
  • Experienta in mediul retelelor de socializare (Facebook);
  • Posibilitatea de a lucra pe calculatorul dumneavoastra.

Constituie avantaj la angajare:

  • Cunostiintele de limba engleza;
  • Abilitati pentru filmare si fotografiere;
  • Experienta de prelucrare foto/video.

Activitatea se desfasoara din confortul locuintei d-voastra, nu este necesar sa va prezentati in fiecare dimineata la locul de munca. Singurele intalniri vor fi cele pentru angajare, implicit nu limitam angajarile doar la zona geografica a judetului Caras Severin.

Obligatiile constau in scrierea si postarea in site-ul POLITICIENII ROMANI (politicienii.ro) a unor articole pe subiect dat. La initiativa angajatului se pot scrie articole, eseuri sau anchete iar acestea vor fi platite ca ore suplimentare. Nu se accepta plagiate sub nicio forma iar responsabilitatea afirmatiilor apartine autorului angajat.

Veti fi platit (platita) indiferent daca va solicitam sa executati o lucrare sau nu dar in momentul in care va este solicitat un material acesta trebuie sa fie “bun de tipar” in maximum 4 ore. Ocazional va putem solicita sa va deplasati la o actiune publica, conferinta de presa etc. In aceasta din urma situatie va vor fi decontate cheltuielile de transport, cazare si diurna, daca este cazul.

Ne puteti contacta pentru relatii suplimentare la adresa email:

adresa

Comments are closed.