POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Rezist in lanul de porumb

Din toamna acestui an am decis ca publicatia POLITICIENII ROMANI sa-si diversifice paleta interactiva cu cei ce ne urmaresc printr-o emisiune de televiziune transmisa online in retelele de socializare iar rezultatul este emisiunea REZIST IN LANUL DE PORUMB.

Mai jos va invitam sa vizionati inregistrarile video ale emisiunilor “#Rezist in lanul de porumb” ce au fost transmise pana acum.

In direct sau inregistrat in functie de disponibilitatea invitatului, emisiunea “#Rezist in lanul de porumb” se difuzeaza online in pagina de Facebook a publicatiei noastre, #PoliticieniiRomani in fiecare zi de luni incepand cu orele 19.


Primarul Doru Cirdei la emisiunea Rezist in lanul de porumb – POLITICIENII ROMANI
19 Noiembrie 2018


Felix Borcean, mi-as dori un adversar ca Silviu Hurduzeu
12 Noiembrie 2018

Spre deosebire de alte publicatii online din judetul Caras Severin, si nu numai, facem eforturi deosebite pentru stabilirea unui program serios din care sa poata fi cunoscuta prezenta unui invitat cu destul timp inainte, obisnuim sa anuntam in ultima editie numele invitatului ce va fi prezent in studioul nostru la urmatoarea emisiune.Din pacate, sunt posibile evenimente ce nu pot fi prevazute iar invitatii sa lipseasca. In acest caz, cu infinite scuze si multumiri pentru intelegere, vom fi obligati sa modificam continutul unei editii si/sau invitatul. Dupa cum este firesc, invitatul care n-a reusit sa participe la o emisiune va fi reprogramat intr-o viitoare editie a emisiunii noastre.

Pentru ca nu incurajam niciun fel de monopol, emisiunile transmise online pe retelele de socializare vor fi preluate de site-ul nostru, vor putea fi vizionate aici in orice moment si fara intreruperile de publicitate. Inregistrarile video prezentate pe retelele de socializare vor fi disponibile publicului doar pentru un timp limitat.

#Rezist in lanul de porumb va asteapta in fiecare seara de luni, sperand ca ora 19 va deveni un jalon important pentru multi dintre cei ce ne urmaresc. Va multumim.

© Matei DONEA – 23 Noiembrie 2018

Comments are closed.