POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Basescu si-a pregatit o vila RA-APPS pentru pensie

Asteptandu-se sa fie demis dupa referendumul de duminica 29 iulie, Traian Basescu si-a pregatit o vila RA-APPS pentru pensie, o resedinta de lux in care sa se retraga pentru a-si scrie memoriile si a se rasfata intr-un lux exorbitant.

Traian Basescu

Insotit de jurnalistii invitati sa-l insoteasca intr-o vizita prin Bucuresti, primul-ministru Victor Ponta, i-a condus la vila de protocol cunoscuta sub numele de Casa Dante pe care a prezentat-o drept imobilul luxos in care presedintele suspendat Traina Basescu ar urma sa se refugieze dupa demiterea sa din functie.

“Basescu si-a pregatit vila asta special pentru el, in perioada 2010 – 2011, urmand sa se locuiasca in ea dupa ce nu va mai fi presedinte”, a explicat Victor Ponta in fata casei situata pe strada Dante Alighieri din Bucuresti.

Primul-ministru a acuzat RA-APPS ca a investit deja un milion de euro pentru renovarea acestei vile, care este dotata inclusiv cu piscina.

“Voi solicita un control si daca se va dovedi ca asa stau lucrurile (Traian Basescu) va trebui sa dea bani din buzunarul sau”, a anuntat Ponta.

“Oficial, vila apartine guvernului, dar nu am putut avea acces in vila decat dupa suspendarea presedintelui, cand presedintele interimar Antonescu a dispus acest lucru”, a explicat Victor Ponta.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.