POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Ce si-au dorit resitenii si ce primesc de la PSD?

Dintr-un oras ce ar trebui protejat prin lege, asta pentru ca este pe cale de disparitie, publicam scrisoarea deschisa adresata consilierilor locali PSD din Municipiul Resita de catre colegii lor din USR – Uniunea Salvati Romania in legatura cu blocarea in CL de catre sociali-democrati a proiectului european de redeschidere a unei moderne linii de tramvai in municipiul de pe malurile Barzavei…

Filiala locala a USR Resita solicita respectuos consilierilor PSD Resita ca in zilele urmatoare sa prezinte public argumentatia conform careia au votat impotriva proiectului de achizitie a Depoului de tramvaie, punand astfel in pericol un proiect european in valoare de 25 milioane euro.

Subliniem ca toti resitenii, indiferent de votul pe care l-au dat de-a lungul timpului, isi doresc un oras curat, civilizat si prosper. Aceste deziderate ale cetatenilor urbei transced apartenenta politica a celor alesi prin vot democratic sa le decida viitorul.

Salutam o dezbatere intre factorii decidenti si orice incercare de solutionare a impasului in care se afla intreaga societate resiteana, singura care are de pierdut daca acest proiect de anvergura nu se va aproba.

Nota redactiei: Chiar, ce si-au dorit resitenii cand au votat si ce primesc de la PSD?… Primesc o paguba de 25 de milioane Euro cat valoreaza proiectul, finantat european, de redeschidere a tramvaiului resitean!

© Echipa USR Resita – 01 Martie 2017

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

1 Comment
  1. […] Ce si-au dorit resitenii si ce primesc de la PSD? […]