POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

De ce lipseste Ion Mocioalca dintre candidatii de la europarlamentare?

Lipseste acum si sper sa lipseasca si din atentia publicului, mai tarziu

Asa cum spuneam inca din momentul cand deputatul Ion Mocioalca a dat bir cu fugitii din PSD si a migrat la Pro Romania, acesta nu numai ca nu ocupa nici o pozitie care sa-i ofere sperante la un mandat de europarlamentar, chiar lipseste in totalitate de pe lista candidatilor.

In alta ordine de idei, sunt convins ca fostul social-democrat mai crede in steaua lui si in prostia oamenilor din moment ce exPSD-istul spera la inca un mandat de in Parlamentul Romaniei (al 6-lea) ori la oaresce numire prin guvern ca doar de aia sunt nasi si fini pe lume, sa te ajute. Imi permit sa fac inca un un pronostic si o sa spun: Deputatul Ion Mocioalca n-o sa fie capabil nici macar sa-si reinoiasca mandatul, daramite sa mai fie numit prin guverne, ghinion!

Daca totusi o fi sa fie, lucru pe care nu-l cred, pentru politicianul caransebesan originar din Patulele ramanand speranta intr-o numire prin guvern, ceva foarte rusinos pentru domnia sa dupa ce electoratul ii va trage un sut in dos, dovedindu-si incapacitatea.

Nu stiu daca Victor Ponta s-a convins singur ca Ion Mocioalca nu-i aduce niciun plus de valoare dar in pofida sondajelor cred ca sansele formatiunii Pro Romania sunt mult supraevaluate, cred ca o sa asistam la un fulminant dezastru al celor plecati din randurile social-democratilor pe diverse motive. Deputatul carasan spune ca a propus ca “niciun parlamentar Pro Romania sa nu mearga la Bruxelles” dar, asa cum ne-am obisnuit, tot ceea ce spune acesta nu sta in picioare nicio secunda. Niciun parlamentar roman dar, pana una alta, pe locuri eligibile se afla Victor Ponta si Mihai Tudose. Primul ocupa locul fruntas iar celalalt se afla pe locul 3.

Deci, niciunul…

Fara suparare, domnule deputat, dar se vede treaba ca timp de doua decenii n-ati facut nimic iar cei care v-au urmat, Luminita Jivan, macar dovedeste bune intentii. Asa cum spunea o publicatie locala din Caras Severin, lucrarile pe DN 57 au inceput si sper sa continuie. Sigur, mai e mult pana departe, drumul de la Moldova Noua la Resita prin Oravita si chiar spre Moravita sunt deteriorate intr-un mod incredibil dar in numai o jumatate de an, noul lider al PSD-ului carasan, ne arata ca incearca sa faca ceva, fix acele lucruri de care nu v-a pasat timp de 20 de ani.

Oare si din aceasta cauza v-a scost Victor Ponta din lista posibililor europarlamentari Pro Romania?

© Matei DONEA – 19 Aprilie 2019

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.