POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

La multi ani, din partea deputatei Luminita Jivan

La multi ani si un an cu tot ce va doriti

Timpul trece atat de repede, se pare ca usor-usor s-a dus si anul 2019. A fost un an cu provocari, un an in care am reusit sa facem numeroase lucruri noi. Iar lectia cea mai valoroasa este ca am invatat sa luptam pentru ceea ce ne dorim si ca nimic nu e imposibil!

Sfarsitul de an aduce cu el un moment in care ne aducem aminte de toate evenimentele, placute sau mai putin placute si de toti oamenii care au fost alaturi de noi.

Am inteles ca nu poti fi iubit si apreciat de toti, dar tu poti alege sa fii diferit! Poti oferi iubire si cand nu primesti nimic in schimb.

Poti imbratisa un om singur si impovorat, poti fi chiar tu speranta celui care a pierdut-o.

Cu toate acestea, mi se pare ciudat ca la sfarsit de an toti se transforma dintr-o data in oameni buni si isi ureaza belsug si fericire. Din pacate, fericirea nu sta in aceste vorbe goale daca nu sunt insotite si de fapte.

Pentru anul 2019 as vrea sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit: pentru zambete, pentru lacrimi, pentru oameni care nu m-au apreciat, dar si pentru cei care mi-au fost alaturi. Mai ales as vrea sa multumesc echipei mele fara ajutorul careia nu realizam nimic. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca a adus in jurul meu persoane cu care am reusit sa formam o echipa coagulata si care mereu a tintit spre acelasi scop, ca dovada ca pe parcursul anului am avut rezultate frumoase! Va multumesc, inca o data, dragi colegi, pentru ca datorita voua am invatat ca nimic nu e imposibil!

De asemenea ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca au fost alaturi de mine oameni care m-au incurajat si le multumesc persoanelor care mi-au dat lectii de viata prin trairile lor.

Dragii mei caraseni, as vrea sa va multumesc mai ales voua ca ati fost alaturi de mine si ca mi-ati oferit increderea pentru a realiza impreuna o parte din ceea ce mi-am propus pentru judetul nostru.

Anul ce a trecut nu a fost unul usor, dar asta nu inseamna ca ne vom descuraja pentru anul ce vine.

In noul an, in noul deceniu, trebuie sa fim si mai uniti si mai ambitionati sa ducem la bun sfarsit proiectele pentru dezvoltarea judetului Caras-Severin.

Va multumesc din suflet pentru ca dumneavoastra carasenii, mi-ati oferit responsabilitatea si onoarea de a munci direct pentru dumneavoastra, pentru oameni! Asa ca sper ca imi veti fi alaturi in continuare pentru a reusi sa va fac mandri! Ma rog lui Dumnezeu ca 2020 sa fie cel putin la fel de bun cum a fost 2019!

Luminita Jivan – Deputat

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.