POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Nota de plata pentru Guvernul Orban

Guvernul Orban isi merita soarta

Ceea ce parea imposibil acum cateva saptamani s-a petrecut astazi, Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a cazut in urma motiunii depuse de Partidul Social Democrat.

Luminita Jivan - Vot motiune
Luminita Jivan – Vot motiune

Deputata Luminita Jivan, contactata de publicatia noastra, ne-a declarat: Dupa implinirea “frumoasei varste de 3 luni” a venit timpul si pentru nota de plata. Nota pe care, desigur, o vor plati romanii pentru ca daca vrem sa traim, trebuie sa platim daca e sa ne luam dupa principiul liberalilor. 😉 Motiunea de cenzura va trece pentru ca noi, cei din opozitie, am fi indirect responsabili de dezastrul economic spre care se indreapta Romania!

In aceste 3 luni romanii pentru care sunteti obligati sa guvernati NU au vazut #NIMIC.

Drumuri #NU pentru ca trebuie sa aparam interesele gandacilor. Pensii si alocatii marite #NU pentru ca trebuie sa bagam si mai multi bani in buzunarele clientilor lor politici. Reforma in sanatate a insemnat de fapt ingreunarea accesului oamenilor de rand la serviciile de sanatate.

Iar astea sunt doar cateva exemple de ce au indeplinit din programul lor de guvernare! Cred ca suntem cu totii de acord ca este imperios necesar ca acest guvern sa plece! Orice guvern care se ascunde de democratie si de transparenta decizionala trebuie sa plece!

© Luminita Jivan – Deputat

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.