POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

PER propune cel mai tânăr candidat pentru Consiliul Local al Municipiului Reșița

Partidul Ecologist Român - Filiala Caraș Severin

O dată cu apropierea alegerilor locale programate pentru aceasta toamnă, PER Reșița propune cel mai tânăr consilier local pentru municipiu, Raul Purcăriță.

Raul va împlini chiar pe 26 septembrie vârsta de 23 de ani, vârsta minimă pentru a putea candida la un post de consilier local, iar acest lucru l-a determinat să spună: „Mă simt onorat să fiu cel mai tânăr candidat la Consiliul Local Reșița. Pot spune că până la această vârstă m-am remarcat prin implicarea, devotamentul, deschiderea și dorința de a schimba lucrurile în bine.

Am decis să fac parte din Partidul Ecologist Român datorită orientării ideologice, viziunii politice, dar mai ales datorită membrilor din partid care îmi susțin inițiativele și mă încurajează în tot ceea ce doresc să realizez pentru Reșița.

Consider că schimbarea la care ne așteptăm cu toții trebuie vină din partea tinerilor, iar eu personal îmi doresc să fiu vocea demnă a tinerilor din Reșița, să contribui la promovarea spiritului civic în rândul acestora și să vin cu inițiative cât mai bune!” spune Raul Purcăriță.

PER Reșița spune că va avea propriul candidat la Primăria Reșița dar și listă completă pentru Consiliul Local.

Partidul Ecologist Român – Filiala Caraș Severin, 4 August 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.