POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Radio Resita trebuie sa ramana la Resita, spune Valentin Armasu

Filiala Caras Severin a Partidului Ecologist Roman, vine in sprijinul interesului public

Presedintele ecologistilor caraseni, Valentin Armasu, a luat la cunostinta si s-a pronuntat cu privire la posibila instrainare a statiei de emisie a Radio Resita catre omologii din Timisoara, intentie ce se manifesta inclusiv inrandul catorva persoane din actuala conducere a RRR.

Valentin Armasu, Presedintele filialei carasene, a spus privitor la acest subiect: “Partidul Ecologist Roman, filiala Caras Severin, va apara intotdeauna valorile materiale si spirituale deja dobandite de oamenii Banatului de Munte si nu va admite ca asa ceva sa se intample, RRR trebuie sa ramana un radio public autonom departe de implicarea si rafuiala politica la care, din pacate, s-a ajuns in prezent. Stim si credeam ca o resetare a RRR este necesara si in modul cum se se va intampla acest lucru nu ne vom implica in niciun fel”.

Tot Valentin Armasu a mai spus: “Suntem de parere ca RRR trebuie restructurat si organizarea unor concursuri corecte pentru ocuparea tuturor posturilor de conducere sau de executie din care sa rezulte un colectiv de redactie profesionist, competent din care sa fie eliminata implicarea politica”.

Lasati Vocea Banatului de Munte aici, la Resita!

“Cerem Societatii Romane de Radiodifuziune sa ia act de dorinta noastra si a majoritatii carasenilor si sa nu comita greseala de a face din Vocea Banatului de Munte o filiala a Radioului Timisoara”, si-a incheiat Valentin Armasu argumentatia in favoarea existentei pe mai departe a radioului resitean intr-un mod autonom.

Partidul Ecologist Roman – Filiala Caras Severin, 25 August 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.