POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Cupa Ecologiștilor carașeni disputată la Lupac

Eveniment fotbalistic

Duminică 30 august s-a disputat pe stadionul comunei Lupac ”Cupa Ecologiștilor”, ineditul eveniment sportiv organizat de Partidul Ecologist Român – filiala Caraș-Severin, reusind sa reunească un număr de 10 echipe din: Doman, Lupac, Moldova Nouă, Clocotici, Rafnic, Vrani, Cîrnecea, Forotic, Surduc și Ticvani sub atenta coordonare a lui Raul Purcăriță, cel mai tânăr candidat la Consiliul Local Reșița.

Partidele s-au desfășurat în câte două reprize de 15 minute iar câștigătoarea Cupei Ecologiștilor s-a stabilit după loviturile de la 11 m.

Valentin Armasu alaturi de Primarul Comunei Lupac
Valentin Armasu alaturi de Primarul Comunei Lupac

Cupa a ajuns anul acesta chiar la gazdele competiției, echipa din Lupac, pe locul secund clasându-se echipa din Ticvani și pe ultima treaptă a podiumului echipa din Surducul Mic.

„Mă simt onorat că am reușit să organizez această competiție de fotbal alături de niște sportivi care au demonstrat că pasiunea pentru sport este mai importantă decât competiția în sine. Totul a decurs bine și participanții au jucat cu dăruire, lucru care s-a simțit la fiecare gol marcat. Ne bucurăm că am beneficiat de o colaborare bună între toți participanții la acest eveniment. Am demonstrat încă o dată că Partidul Ecologist Român, filiala Caraș-Severin este înconjurat de oameni tineri și dornici de a se implica în dezvoltarea sectorului de tineret de pretutindeni. Am bifat cu succes unul dintre cele 10 pucte ale PER Caraș Severin, și anume “Cetățeni sănătoși și activi”. Nu ne oprim aici!” spune Raul Purcăriță.

„Mă bucur foarte mult atunci când văd tinerii că se adună și că fac lucruri sănătoase și educative, iar Cupa Ecologiștilor, desfășurată anul acesta la Lupac, a demonstrat cu prisosință că este nevoie de o minte sănătoasă într-un corp sănătos. A fost pasional dar și distractiv, am apreciat că toți jucătorii au dat dovadă de fair play și că am reușit să ajutăm câteva sute de pasionați de sport să facă mișcare. Mulțumim și Primăriei Lupac pentru că ne-a găzduit pe celebrul teren din localitate și reiterez angajamentul nostru, al PER Caraș-Severin, de a fi mereu aproape de oameni” a spus Valentin Armașu, președintele PER Caraș-Severin.

Partidul Ecologist Roman – Filiala Caras Severin, 02 Septembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.