POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Romeo Dunca si popa au dat afara soferii Consiliului Judetean

Capitalism de cumetrie, intre prieteni liberali

Pentru ca foarte multi caraseni l-au dorit presedinte pe Romeo Dunca, acesta se tine de cuvant intr-o anumit sens al cuvantului si i-a dat afara pe soferii Consiliului Judetean Caras Severin, institutia trebuind de acum inainte sa-si intocmeasca singura documentele de parcurs dar si sa-si conduca singura autoturismele din dotare.

Rezultatul concret al acestei situatii este ca Romeo Dunca a ajuns sa-si conduca singur Loganul dupa ce s-a dat jos din carlinga elicopeterului iar Tuaregul luat de Sorin Frunzaverde il poarta prin municipiu pe primarul Ioan Popa. In privinta Tuaregului de serviciu la CJCS, n-am reusit sa aflam prin ce minune il foloseste Ioan Popa numai ca am aflat cum fostul sofer al presedintelui a fost convocat pentru o concediere amiabila dar le-a transmis ca el pleaca in concediu.

Domnu’ presedinte, Romeo, daca tot esti darnic nu vrei sa imi faci si mie cadou o masina, sau astea sunt numai pentru prieteni?

Inca o veste din Palatul Administrativ, cum ii placea sa numeasca Sorin Frunzaverde sediul CJ-ului, e ca bufetul de la subsol e pe cale sa se inchida dupa ce intreprinzatorilor de acolo le-a fost solicitata o chirie lunara de 3.500 lei. Ca-si mai pierd unii locurile de munca n-ar fi o problema intr-o guvernare liberala dar, dupa ce sectorul HORECA a fost intors “cu rotile in sus”, cred ca e cel putin pacat sa faci si mai multi someri in locul unor noi locuri de munca.

Daca v-am spus ca se inchide bufetul de la subsolul Consiliului Judetean o sa mai adaug si ca acesta a functionat pana acum in baza unei intelegeri care prevedea pastrarea unor preturi mici la meniurile servite si sa nu se plateasca chirie, ceea ce de acum inainte nu mai este posibil. Ba mai mult, Romeo Dunca le-a zis patronilor de acolo ca pana de Sf. Nicolae sa-si stranga jucariile si sa elibereze locul daca nu fac asta vor venii portareii si-i scot afara in suturi.

Capitalism de cumetrie.

© Matei DONEA – 18 Noiembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

1 Comment
  1. Leli says

    E corecta masura
    Preturile mici erau doar pt “staful” de acolo. Deci nu li percepea o chirie pe un spatiu al resitenilor dar beneficiau de avantaje doar o mana de sefi. Preturile erau mici de tot ,pe acelasi principiu ca si la bufetul de la guvern….sa manance “saracii” bogati ca muncesc din greu si merita