POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Pavarea strazii Mesteacanului in Otelu Rosu

Campania s-a terminat, lucrarile din oras merg mai departe

Campania pentru alegerile locale s-a incheiat, s-au incheiat si alegerile iar locuitorii din Otelu Rosu cred ca sunt fericiti vazand ca primarul lor, Luca Malaiescu, nu-si ia concediu si nici nu se desparte de oras pentru a pleca la Bucuresti, chiar mai mult de atat, intr-un mod la fel de serios ca pana acum, edilul isi continua lucrarile de modernizare pe care le are in programul din acest an.

Asa cum stie toata lumea in Otelu Rosu, pe langa alte lucrari si proiecte, obiectivele autoasumate cu prioritate de primarul Luca Malaiescu vizeaza cresterea confortului urban din localitate, asfaltarea integrala a strazilor si reparatii sau modernizari de trotuare etc.

Tot din proiectele prezentare de edil se cunoaste ca o mare parte din strazile localitatii au fost deja asfaltate, procentual ajungandu-se la aproximativ 85% din cele peste 70 de strazi ale orasului. O parte din acestea sunt bugetate pentru lucrari de reparatii si modernizari la trotuare ori chiar constructia de trotuare la cele care nu au asa ceva.

Un exemplu este strada Mesteacanului, artera stradala care pana de curand nu avea trotuare. Ei bine, din aceasta saptamana putem spune ca locuitorii de pe respectiva strada se pot declara multumiti in urma constructiei de trotuare si pavarii acestuia cu dale.

Important de precizat este faptul ca lucrarile de pe strada Mesteacanului sunt realizate integral din bugetul local al orasului, eforturile edilului Luca malaiescu concretizandu-se in anul 2018 prin asfaltarea strazii si in aceasta toamna prin constructia trotuarului pavat cu dale.

La fel ca pana acum si in pofida faptului ca alti politicieni sau edili se ocupa mai mult de politica, la Otelu Rosu se face treaba pe mai departe iar obiectivele edilului vizeaza, pe langa asfaltarea tuturor strazilor din oras, constructia de rigole, amenajarea si modernizarea trotuarelor la un nivel contempoan din punct de vedere calitativ si estetic.

© Matei DONEA – 21 Noiembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.