POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Valentin Armasu si ecologistii din PER, printre oameni la Caransebes si Otelu Rosu

Iubim oamenii si iubim natura

Valentin Armasu crede ca nu poti sa faci nici-o diferenta iar atunci cand spui ca-i iubesti pe oameni trebuie sa spui ca iubesti si natura, frumosul si sanatatea care ne inconjoara, ne da viata si ne protejaza.

Valentin Armasu, candidat al Partidului Ecologist Roman pentru un mandat de deputat in Parlamentul Romaniei s-a aflat ieri in mijlocul locuitorilor din Municipiul Caransebes si Orasul Otelu Rosu.

In aceasta dimineata am fost in vizita la colegii nostri din Caransebes si impreuna cu ei, ne-a destainuit liderul ecologistilor din judet, am mers in Piata Gugulanilor. PER sustine producatorii locali iar presedintele PER Caras-Severin, Valentin Armasu – alaturi de alti colegi, au ales sa-si faca cumparaturile de la producatorii locali din Caransebes.

Insotit de prietenii si colegii sai din PER, l-am intalnit pe Valentin Armasu in mijlocul otelenilor de pe Valea Bistrei unde s-au fotografiat cu oamenii, au vorbit cu ei si ne-au acordat un scurt interviu din care desprindem bucuria ca “oamenii nu mai sunt polarizati, acum nu venim in orase sa facem concurenta unui candidat local si cel putin la Otelu Rosu admiram deschiderea oamenilor. Primarul din localitate nu lupta pentru un post la aceste alegeri si atunci isi manifesta receptivitatea fara ezitari”, ne-a spus candidatul ecologistilor.

Pentru ca s-au aflat in capitala Vaii Bistrei, Otelu Rosu, ecologistii caraseni nu puteau sa ocoleasca traditionala Piata Agro-Alimentara unde multi, foarte multi localnici vin sa-si comercializeze produsele pentru productia carora muncesc aproape un an intreg, in fiecare an.

PER crede ca producatorii locali trebuie sprijiniti si are pregatite mai multe proiecte de acte normative in acest sens. Vrem o Romanie pentru romani iar Partidul Ecologist Roman sustine producatorii locali, cei ce muncesc pentru hrana noastra sanatoasa si traditionala.

Nu trebuie decat sa votezi bradul si PER pe 6 decembrie pentru ca aceste proiecte sa devina realitate.

© Matei DONEA – 27 Noiembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.