POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

La trei decenii dupa Revolutia Romana, sa ne desprindem totusi de trecut

Iancu Simion - Simi, candidat PMP pentru Camera Deputatilor

Iancu Simion – Simi, pe Valea Bistrei, a fost cunoscut o lunga perioada de timp ca “primarul care rezolva tot” si dupa ce in 2004 a devenit primar in Otelu Rosu, renuntand sa mai candideze in comuna Glimboca, a fost primul edil care a facut pasi concreti pentru modernizarea unui oras incorsetat de sistemul socialist de care nu ne mai dezlipeam.

Personal cred ca a fost un primar bun, din moment ce unii directori ai combinatului ii cereau sfaturi sunt sigur ca stiau ei ceva. Aproape la fel isi amintesc de Iancu Simion – Simi si multi nevoiasi de pe Valea Bistrei iar multi i-au aratat simpatie sau solidaritate atunci cand la randul lui a avut nevoie.

Astazi, Iancu Simion – Simi revine in fata cetatenilor solicitandu-le votul pentru un mandat de deputat in Parlamentul Romaniei si o face din mijlocul Partidului Miscarea Populara, formatiune politica condusa intr-un fel de acelasi politician de inalta clasa care a fost, este si va fi Traian Basescu.

Pomeneam despre primele modernizari realizate in Otelu Rosu si mi-am amintit, de exemplu, de reconstructia podului de pe strada Rugului, pod distrus intr-o mare masura de stihiile naturii undeva la inceputul anilor 2000 si care ulterior a redevenit puntea care leaga oamenii unui oras.

Iancu Simion - Simi, inaugurare pod str rugului
Iancu Simion – Simi, inaugurare pod str rugului

“Au trecut aproape 31 de ani de la Revolutia Romana, spune Iancu Simion Simi, sa incercam sa ne rupem de trecut si pe 6 Decembrie sa votam un om al locului, sa votam Iancu Simion – Simi, Deputat din Valea Bistrei, Deputat de Caras Severin din partea Partidului Miscarea Populara”, ne-a transmis candidatul PMP.

© Matei DONEA – 28 Noiembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.