POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Sunt onorat să ma prezint in fața dumneavoastră

Un om care chiar merită atenția oamenilor

Eugen Cismăneanțu și-a petrecut opt ani la carma orasului Bocșa – județul Caraș Severin și a încheiat cele doua mandate de primar cu meritorii laude din partea concetățenilor sai, fapt ce-l încurajază să mai solicite o dată încrederea oamenilor pentru un mandat de senator în Parlamentul României din partea cărășenilor.

Cu privire la evolutia economică a României, în emisiunea online ”Rezist” a publicației POLITICIENII ROMANI, Eugen Cismăneanțu a precizat : ”Lipsa investițiilor în infrastructură este o problemă care nu va înceta să ne afectez și să genereze pierderi la bugetul statului, pierderi masive pentru fiecare român în parte. La acest capitol suntem mult în urmă ca şi judeţ. Corupţia, incompetenţa şi birocraţia îngreunează lucrările şi transformă proiecte simplu de implementat în adevarate provocări. Dacă ne dorim să dezvoltăm infrastructura, trebuie să mergem pe teren, să tratăm cu seriozitate şi responsabilitate aceste lucrări”, a subliniat reprezentantul Partidului Mișcarea Populara.

Proiectele de care oamenii au nevoie se fac in teren, nu in birouri.

“Sunt onorat să mă prezint în faţa dumneavoastră în postura de candidat situat pe primul loc în lista PMP – Caraș Severin pentru Senatul României. În cele doua mandate de primar al oraşului Bocşa, am implementat peste 50 de proiecte, atât din bugetul local, cât şi din fonduri Guvernamentale sau Europene care ating 30 milioane euro iar daca acest lucru îl privim din unghiul unui mic orașel cum este Bocșa, atunci înțelegem adevaratele perspective pe care le-am lăsat în urma mea”, a declarat Eugen Cismaneantu in emisiunea “Rezist” a publicatiei noastre.

În data de 6 Decembrie, faceți alegerea corecta pentru România noastră!

Votați oamenii care se pun în slujba dumneavoastră, care v-au fost alături, care cunosc Carasul si cărășenii, dar în același timp care vor sa miște lucrurile înainte.

Eugen CISMANEANTU
Candidat pentru Senatul Romaniei

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.