POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Stiu ca nu am dezamagit pe nimeni atunci cand mi-a fost cerut ajutorul

Am fost primar in slujba oamenilor

Sunt Iancu Simion – Simi si dupa doua mandate de primar al Orasului Otelu Rosu in care m-am pus in slujba oamenilor de pe Valea Bistrei, acum cred ca este momentul sa ma pun in slujba tuturor carasenilor si din acest motiv candidez pentru un mandat de deputat in Parlamentul Romaniei.

Iancu Simion Simi - Deputat
Iancu Simion Simi – Deputat

Fac acest lucru pentru ca fiecare carasean merita o viata mai buna, cu mai multe bucurii, cu o sanatate mai bine ingrijita si cu copii care sa invete la cele mai inalte standarde. Fiecare cetatean al acestei tari are dreptul la o infrastructura rutiera civilizata, la un salariu demn, la un sistem de educatie adecvat si la unul de sanatate cu adevarat salvator. Partidul Miscarea Populara are o lista de prioritati care atinge fiecare punct in parte.

Candva, cetatenii Vaii Bistrei si chiar o parte dintre medici, au contat pe mine. Atunci, cand Spitalul Orasenesc Otelu Rosu era programat sa fie inchis si sa se transforme intr-un simplu garaj pentru ambulante, doctorii si oamenii mi-au cerut ajutorul.

Stiu ca nu am dezamagit atunci cand mi-a stat in puteri iar acum imi permit sa le solicit si eu un vot. Va multumesc!

De prea multi ani, politicienii ajunsi in Parlament iau decizii bune pentru ei si proaste pentru omul de rand. Este momentul ca locuitorii acestui judet si ai tarii, in general, sa se simta respectati. Pana la urma, fiecare cetatean are aportul sau la dezvoltarea Romaniei. Ce i s-a oferit la schimb pana acum? Nimic! A venit momentul sa spunem “STOP” interesului personal, sa luptam pentru majoritate!

In 6 decembrie vom merge cu totii la vot sa miscam Romania impreuna!

© Matei DONEA – 29 Noiembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.