POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Testare gratuită pentru toți

Lupta împotriva pandemiei trebuie să continue și cu alte metode

Intr-o perioada in care pandemia de coronavirus se face simtita tot mai accentuat si poate fi pierduta de omenire daca nu se folosesc toate resursele aflate la dispozitie, lupta impotriva pandemiei trebuie sa continue si cu alte metode iar testarea gratuita pentru populatie este o necesitate.

Silviu Hurduzeu, candidat pentru Camera Deputatilor
Silviu Hurduzeu, candidat pentru Camera Deputatilor

”PNL nu a ridicat niciun deget pentru a asigura testare gratuită și în masă. În puținele locuri în care autoritățile locale și-ar fi permis să demareze un astfel de proces, guvernul a acționat prin blocaje”, spune Silviu Hurduzeu – candidatul social-democrat pentru un mandat de deputat în Parlamentul României.

Apoi, pentru că românii erau dornici de a se testa, pentru a-i proteja pe cei dragi, liberalii s-au chinuit prin toate mijloacele posibile să interzică testele rapide, deși unele dintre ele au fost recunoscute de Organizația Mondială a Sănătății. Totul pentru a ascunde oamenilor că pandemia a fost scăpată de sub control.

La noi în județ, nu se testează mai nimic. Doar cazurile grave sunt testate. Restul simptomelor ușoare sunt ignorate. Pentru că cei care conduc Caraș-Severinul se încăpățânează să-i facă pe plac lui Orban.

Este o crimă de proporții naționale care se vede în numărul bolnavilor, în rata accentuată de decese și în așezarea bolnavilor pe paturi improvizate în spitalele din toată țara.

Această politică a crimei de stat trebuie să fie oprită pe 6 decembrie.

Singura soluție este să ieșim la vot și să-i trimitem pe liberali acasă. Altfel, dezastrul va fi total.

© Matei DONEA – 29 Noiembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.