POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Jeg moral, hotie si nesimtire

Un an de liberalism romanesc si o luna de PNL in Caras Severin

DNA s-a scremut aproape 10 ani sa-l prinda pe Vela Marcel cu fofarlica, au cercetat proiectul cu finantare europeana de management al situatiilor de urgenta dintre Municipiul Caransebes si Juzno – Banatski din Serbia pana au facut rahatul praf dupa ce au emis in luna august un rechizitoriu din care toata lumea banuieste ca numele ministrului de la politie a fost scos din propozitii.

Nu va faceti probleme, maine dimineata veti vedea cum a disparut aproximativ un milion de euro din primaria condusa de Vela Marcel, actualul Ministru al Afacerilor Interne. Maine veti vedea ceea ce nici DNA nu stie pentru ca “aia” se ocupa de orice altceva numai de justitie nu!

Ba l-au mai pus liberalii si pe doctorul Gheorghe Borcean sa-mi furnizeze documente compromitatoare despre directorul Adrian Cican pe vremea cand vroiau “sa i-o traga” primarului Felix Borcean, acesta insinuand ca materialele vin de la cel supranumit in trecut “Primarul cu elice”.

L-ati dorit pe Romeo Dunca presedinte al Consiliului Judetean Caras Severin si aveti cel mai obraznic om cu putinta, poate doar Pinocchio sa-l intreaca, iar dupa ce i-am auzit invectivele din conferinta de presa de ieri m-a cuprins rusinea chiar daca ma manifest si eu destul de des intr-un mod mai putin ortodox.

Sigur ca “Romeo” nu avea cum sa remedieze intr-o luna de zile deficientele dintr-un spital ce functioneaza intr-un sistem nereformat de decenii, la fel cum nu putea sa reusasca acest lucru nici directorul Spitalului Judetean de Urgenta din Resita in 3 luni de cand este in post, dar nici n-a spus daca am fi aflat de dezastrul din spital in caz ca nu apareau imaginile de acolo.

Despre Romeo Dunca, dupa o luna de activitate, stim ca provoaca doar scandaluri iar astazi a venit cu “mama closca” care s-a repezit sa-i ameninte destul de putin voalat pe jurnalisti.

Noi, platiti de opozitie (asa cum spunea chiar Romeo Dunca) il intrebam direct cand urma sa aflam despre situatia din SJUR, cum rezolva acel spital modular intreaga situatie din moment ce nu exista personal dupa cum mentiona primarul Resitei sau pe domnia sa in interesaza doar scandalurile?

Rujan Dumitru
Rujan Dumitru

Un alt scandal care se desfasoara actualmente este cel dintre publicatia noastra si liberalul Rujan Dumitru, candidat PNL pentru Camera Deputatilor si care duminica asteapta votul vostru. Actualul consilier judetan Rujan Dumitru nu este nimeni altul decat “magnatul” teraselor ce se intind in sezonul cald prin tot centrul Caransebesului si care cu cativa ani “a primit un dos de palma” de la consilierii locali de acolo in momentul cand a solicitat teren sa-si inalte si o pensiune.

La aceasta ora, suparat pe noi si sunt sigur ca la sugestia dezinteresata a lui Vela cel Mare, ne-a actionat in instanta iar aceasta sa ne oblige sa facem. Inca nu stim ce trebuie sa facem pentru ca ordonanta prezidentiala solicitata de Rujan Dumitru a fost respinsa de Judecatoria Caransebes si ne minunam ca nu-i mai ajung pisicutele ce joaca rol de troli pe internet dar si de chelnerite pe terase.

Nevasta-ta stie?!

© Matei DONEA – 03 Decembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.