POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Avem nevoie de schimbare, o facem impreuna

Noi suntem Partidul Ecologist Român

Înainte de toate, dragi cărașeni, vreau să vă mulțumesc pentru felul extrem de frumos în care ați știut să vă arătați ospitalitatea, deschiderea la nou și că împreună putem face schimbarea în bine de care toți avem nevoie.

Am ajuns și la finalul acestei campanii electorale, o perioadă agitată și încărcată în care atenția românilor a fost mereu distrasă de la problema principală: situația dezastruoasă în care se află țara și faptul că, de la an la an, traiul românilor este tot mai greu.

Decizia mea de a intra în politică a fost strâns legată de suferința pe care o văd în rândul românilor din jurul meu zi de zi și de indiferența celor se află la putere și trec impasibili în fiecare zi pe lângă acești români chinuiți cu gândul doar la propriile buzunare.

Am declarat permanent că actuala clasă politică nu mai poate schimba nimic în această țară fapt pentru care se impune schimbarea ei, se impune ca tinerii să fie lăsați și ei să demonstreze că pot schimba această țară. Pe 6 decembrie este momentul să ne unim forțele și să votăm cu toții candidații Partidului Ecologist Român Caraș-Severin, partid care poate și vrea să facă schimbarea.

La final de campanie, ne-am dorit ca împreună cu Fundația ”Maya&Friends” să producem o picatura de bucurie în sufletele celor mici și l-am invitat printre noi pe Mos Nicolae sa ii asculte pe copiii.

Dragii mei, sunt Paul Valentin Armașu și candidez pentru un post de deputat la alegerile din 6 decembrie. Vă rog să veniți alături de mine și, împreună, să fim schimbarea de care acest județ are nevoie.

Pe 6 decembrie votați bradul, votați Valentin Armasu!

Paul Valentin Armasu

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.