POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Am votat pentru judetul unde m-am nascut

Ionut Popovici, Miscarea Populara

In acest moment, judetul nostru este un calator care asteapta pe peronul garii un tren, ultimul tren care duce catre dezvoltare, spre schimbare, care duce spre un sistem de sanatate mai bun, un sistem de asistenta sociala mai bun si nu in ultimul rand am votat pentru judetul unde m-am nascut, a spus reprezentantul PMP – Ionut Popovici.

Reprezentantul Partidului Miscarea Populara, Ionut Popovici – Presedintele PMP Caras Severin, a votat in aceasta dimineata alaturi de sotia sa la Liceul Teoretic Traian Vuia din Resita si cu aceasta ocazie a impartasit cateva ganduri la care trebuie sa se gandeasca si ceilalti locuitori ai judetului.

”In primul rand, a transmis Ionut Popovici celor din presa carasana, vreau sa le urez un calduros LA MULTI ANI, acelora care astazi sarbatoresc numele Sf. Nicolae iar in privinta alegerilor trebuie spus ca toate lucrurile la care m-am gandit astazi, spune Ionut Popovici, sunt elemente care conduc la normalitate. Astazi, carasenii nostri aflati in postura calatorului de pe peronul garii, pot hotari daca se vor urca in acest tren care-i va conduce in viitor sau vor ramane pe peronul pustiu”.

“Dumnezeu sa binecuvanteze judetul nostru, sa va binecuvanteze pe toti iar astazi toti trebuie sa fim uniti pentru Caras Severin”, a incheiat Ionut Popovici.

© Matei DONEA – 06 Decembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.