POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Patru ani de impliniri marete, trei in senat si unul la fara frecventa

Realizarile lui Marcel Vela, ceea ce cred ca trebuie corectat

Astazi cand se incheie un ciclu, final de mandat al celui mai dezgustator parlament pe care l-a avut tara aceasta vreodata, nu pot sa nu remarc ca a fost pe acolo si neaosul nostru Marcel Vela, pus sa infaptuiasca patru ani de impliniri marete, ani cum nu au mai fost in Caransebes, in judet, in Romania, pe mapamond si sigur nici in galaxie.

In ultima vreme l-am tot ascultat pe Vela Marcel, candidat pentru inca un mandat de senator dar si ministru al politiei, laudandu-se ore intregi cu realizarile domniei sale dar n-am auzit nici-o vorba, nici-o scuza sau vreun regret ca si-a bagat el singur coada in treburile celor de la CFR, sa mearga “Simeringul banatean” mai departe printre munti si prin tunele.

  • V-a fost rusine domnule ministru, sa pomeniti ca v-ati bagat cu nesimtire in batatura transporturilor doar sa remarce carasenii ca va intereseaza soarta lor?

L-am tot ascultat pe Vela Marcel si colegii lui cum ne-au povestit despre asa numitele infractiuni ale altora dar nu ne-a pomenit nicio secunda ce a facut cu banii europeni din proiectul de colaborare transfrontaliera cu sarbii de pe vremea cand era primarul Caransebesului si nici n-a justificat disparitia a cel putin o jumatate de milion de euro, suma pentru care il cerceteaza DNA chiar daca nu l-a nominalizat public in mod direct si chiar daca procurorii vorbesc despre o suma mai mica.

  • Din nou v-a fost rusine, domnule Vela Marcel, sa povestiti despre disparitia banilor pe care poate nu i-ati luat d-voastra dar in urma actelor si semnaturilor date i-a luat cineva?

Nu v-ati limitat sa va decorati asistenta cu inalte distinctii de stat prin intermediul presedintelui Klaus Johannis, duduia Gabriela Cenusa avand singurul merit ca arata foarte bine in bratele unui barbat, dar l-ati decorat cu Ordinul national “Pentru Merit” si pe cel care-si spune “Avocat Dan Stan”, cu aceiasi ocazie in care ati decorat-o si pe secretara. Domnule ministru, ce se intampla cu Romania asta a normalitatii ca am ajuns sa decoram tot felul de femei, plus un avocat narcist pe care nu-l baga nimeni in seama si atunci se semneaza “Avocat Dan Stan”. Ce se intampla, pentru ce servicii credincioase i-ati decorat si ce urmeaza sa mai vedem, o sa le decorati si parasutele de la “Bavaria” din Caransebes sau pe acelea din PubliTim?

  • Sincer sa fiu, sper ca medalia pe care o va primi gunoierul sef din municipiu sa-i fie acordata pentru lupta impotriva poluarii si mizeriei umane, nu pentru ca a stat “capra” atunci cand a fost nevoie.

Sigur ca-n spitalele carasene sunt tot felul de dinozauri din cauza carora nu au loc medicii tineri, proaspati iesiti de pe bancile facultatilor, dar ceea ce ne surprinde in vorbele lui Ioan Popa si ale lui Romeo Dunca e ca acestia nu spun nimic despre colegul lor, mamutul Jaro Marsalic, iar despre aceasta situatie nu sufla o vorba nici ministrul politiei ori al sanatatii.

  • Jaro Marsalic e mai preocupat astazi sa-si gaseasca o gazda in Bucuresti dar pe d-voastra, domnule ministru, va rog sa nu uitati ca aveti inca un dinozaur la Caransebes, de la Ioan Popa si Romeo Dunca nu am asteptari, omonimul primarului de acolo e tot chirurg si e mult prea blazat sa mai insemne ceva ca medic.

Daca macar pe aceste lucruri le dregeti, domnule Marcel Vela, eu unul voi considera ca nu v-ati ratat mandatul dat de caraseni.

© Matei DONEA – 06 Decembrie 2020

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.