POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Ecuatia sexului pe bani, cate romance se prostitueaza si de la ce varsta?

Prostitutia este cea mai veche meserie si va disparea ultima

Tragedia de la Caracal, ceea ce scriu ziarele sau vorbesc televiziunile ma determina sa scriu ceva extrem de dur la adresa romanilor, a mass-mediei si educatiei pe care nu o avem de sus pana jos, cu o singura exceptie, a mea.

Tot din momentul in care s-au petrecut faptele tragice de acum cateva saptamani, romanii s-au trezit dintr-un alt somn care naste monstri si s-au apucat sa arunce anatema din batatura clasei politice in aceea a prostitutiei, a exploatarii sexuale, a tinerelor obligate sa se culce la Caracal cu austrieci, americani, malgasi si martieni.

Deci, hai sa punem dracului, o data, lucrurile la punct iar voi cei ce aveti inima slaba intrati pe un alt site, aici vorbesc oamenii mari.

Chiar mai mult de atat, intr-un exces de zel si in cautare de imagine, dorindu-si sa avanseze pe scara sociala si sa devina presedinte, premierul Viorica Dancila a destituit-o pe Ecaterina Andronescu dupa ce aceasta avusese curajul sa pronunte cu glas tare ceea ce toate mamele ar trebui sa spuna ficelor lor: “nu te urci singura in masina cu un strain si sa nu te duci singura cu el niciodata oriunde te-ar invita”.

Ceea ce spusese Ecaterina Andronescu e un lucru firesc dar ce te faci cand te intalnesti cu o disperata? Pai… disperatei ii spun ca va ajunge presedinte “only over of my corpse”.

Cele mai tampite lucruri spuse vreodata pe mapamond le-am vazut in aceasta perioada, in Romania. Pentru ce s-a peterecut la Caracal, in opinia mass-mediei si a clasei politice vinovatii sunt doar la STS si la politie. Bai fratele meu, realitatea este ca in tara asta nu cred sa mai existe vreo virgina, niciuna care sa se fi pastrat asa cum a facut-o natura mai tarziu de 18 ani. Daca totusi exista nu stiu ce ar trebui facut cu aceea persoana, o idee ar fi sa o bage cineva in spirt la Antipa ori sa-i faca un monument pe undeva.

ADEVARUL este ca 99,99% dintre minore fac sex cu barbati mai mari ca ele cu cel putin 10 ani si cel putin jumatate dintre ele fac sex pe bani cu aproape oricine. Nu exista o statistica clara aici dar conform INSSE, in Romania anului 2017 procentul persoanelor sub 19 ani care au nascut, incluzand aici si perioada de sarcina, era de 9,4% iar conform Eurostat, acest procent a urcat in 2019 la 12,3%. Intr-o astfel de situatie, imi poate spune cineva cu cine au fost facuti respectivii copii, cumva cu Sfantul Duh?

Eiii, bagami-as picioarele in filosofia voastra!

S-a tot vorbit despre mamele minore, asa numitii “copii cu copii”, vieti care ajung sa se destrame prin simplul fapt ca o tanara needucata sau cu putina scoala dar cu un copil in brate are extrem de putine sanse sa mai realizeze ceva in viata.

Judecand statistic in anul 2018 numarul persoanelor cu varsta sub 18 ani se cifra la 4,17 milioane, ceea ce reprezinta aproximativ 23% din totalul de 18 milioane cetateni. Daca cifra tinerilor este impartita relativ egal intre sexe, inseamna ca in Romania traiesc circa 2,08 milioane persoane de sex feminin sub varsta de 18 ani. Finalmente, impartind cele doua milioane de persoane feminine in mod egal pe ani, vom obtine un numar de peste 460.000 de romance care au depasit varsta de 14 ani si care in anumite situatii sau pentru anumite persoane pot reprezenta o tentatie.

Revenind la situatia de la Caracal si cu cifrele statistice referitoare la tinerele sub 18 ani din Romania, care credeti ca sunt sansele pentru ca acestea sa ajunga sa se prostitueze si apoi sa pretinda ca vinovati sunt proxenetii, americanii, malgasii si martienii?

Se intreaba cineva de ce fac tinerele aceste lucruri, care este nivelul lor de educatie generala, cea sexuala, care este mentalitatea lor si spiritul colectiv, cel asupra caruia trebuie actionat prin educatie daca vrem ca lucrurile sa nu degenereze si mai rau?

Atunci cand raportam mentalitatea individuala si de grup la rata abandonului scolar, al promovabilitatii examenului de bacalaureat si cel al somajului din randul tineretului o sa ajungem sa ne inspaimantam. Privitor la abandonul scolar timpuriu, conform Organizatiei “Salvati Copii”, trebuie spus ca acesta depasa 18 procente in 2017 si era impartit pe mediul de provenienta, 26,6% din copii scolarizati in mediul rural abandoneaza scoala, 17,4% in orasele mici sau suburbii si 6,2 procente in municipii.

In parte va poate spune orice psiholog despre resorturile care stau la baza unei sexualitati exacerbate. Lucrurile lasate in voia sortii de parinti si cadrele didactice ajung sa devina un fel de competitie pentru tineri. Aprecierea unui tanar sau tinere pe scara sociala sta in numarul de persoane care o curteaza. Simplist vorbind, daca nu ai prieten (prietena) nu existi iar fidelitatea unui asa numit patener se obtine doar prin relatii sexuale, doar nu credeti ca tinerele ii indoapa pe baieti cu bani sau cadouri?!

Cine poarta vina pentru acest dezastru moral din societatea noastr? Fara indoiala noi toti cei ce locuim aici dar mai putin eu, nu ma simt vinovat din moment ce trag un semnal de alarma fie si numai prin acest articol, un semnal la adresa adevaratelor lucruri despre care voi nu vorbiti!

Nimeni din tara aceasta nu vorbeste despre fenomen, nici Ministerul Educatiei, nici cel al sanatatii, nici cel de Interne iar despre politie, medicii sau profesorii ce sa mai spun? Dintr-un sentiment de pudibonderie ne ascundem dupa perdea cu speranta nedeclarata a unor evenimente palpitante.

Doar Ioan Rus, pe cand era ministru la transporturi, a avut curajul sa spuna cate ceva despre adevarata stare de fapt in care romanii isi traiesc viata: “Plecati in occident sa castige un salariu la care acasa nici nu pot visa, lucrurile bune se se termina atunci cand copii lor ajung golani sau prostituate si nevestele curve”. Nu ca-l regret, dar tot din cauza puritarismului national a trebuit sa-si prezinte demisia iar asta ca deh, nu se cade sa vorbesti asa despre conationalii tai. Nu se cade sa vorbesti nici despre legalizarea prostitutiei ca tuseste patriarhul, doar el tuseste iar faptul ca ne topim de laicism s-a vazut la referendumul de anul trecut pe care l-a organizat Liviu Dragnea in sprijinul nu stiu carei familii traditionale.

In doua zile de referendum abea s-au adunat vreo 20 de procente ca prezenta la vot, departe de pragul necesar pentru validare. Nici macar babele ce se scuipa in san la fiecare pas nu s-au dus toate la urne.

De asta si cred ca legalizarea prostitutiei ar fi un castig semnificativ pentru sanatatea populatiei, sanatate fizica dar si mentala, la care s-ar adauga castiguri contabilizate pentru stat in sute de milioane de euro pe an. Bani care acum ocolesc fiscul cu multa gratie, cu sau fara voia patriarhului prostitutia exista si merge cu toate curvele (pardon) motoarele turate la maxim.

© Matei DONEA – 13 August 2019

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

1 Comment
  1. Larisa says

    Situația Caracal este rezultatul unui putregai care s-a format de 30 de ani incoace.
    Astfel de probleme, nu le rezolvi nici cu un referendum, nici cu legi mai aspre, nici cu pedeapsa capitală (care iese oricum din discuție, din motive evidente. Fără U.E. acum suntem morti). Astfel de probleme, le rezolvi tot intr-atatia ani, tot în același ritm în care s-a adunat și putregaiul – PRIN EDUCATIE! In primul rand!
    România poate sa copieze cel mai bun stat din lume din orice punct de vedere, daca națiunea nu este educată, va distruge. Mic exemplu: in Africa, niste ingineri au construit niste fântâni cu apa potabilă cu buton. Oamenii trebuiau doar sa apese pe un buton, si sa curgă apa. Rezultatul? Dezastru. Le-au distrus în mai puțin de două săptămâni. Apoi inginerii au realizat că oamenii nu erau pregătiți să înțeleagă o astfel de tehnologie atât de avansată, în vreme ce acei oameni originari locului, poate sute de ani au fost învățați să depună un efort pentru a găsi și consumă apa. Inginerii au creat mai apoi niste fântâni la care oamenii trebuiau mai apoi să depună efort, să se chinuie să pompeze, lucru care apoi a funcționat perfect. La fel este si situatia Romaniei, si a fost. Probabil singura soluție vom fi noi – generația post revoluției, si probabil vor fi necesari tot vreo 30 de ani, până când românul va intelege ca traieste intr-o eră modernă, unde educația, tehnologia, libera exprimare trebuie folosite cu maximă iscusință si respect.
    Dacă mâine prostituția ar fi legală, ar fi un lucru absolut minunat, dar nu pentru ziua de maine. Ci peste 20 de ani, poate.
    Sistemul pute. Ala ar trebui schimbat din rădăcini. După ce vom avea doar populația post revoluției în sistemul politic, abia atunci lucrurile pot aspira la o schimbare majoră. Matei, iti vine sa te împuști in cap când te confrunți cu oamenii statului, stii bine despre ce vorbesc. Oamenii ăștia nu stiu o limbă străină, cum dracu sa te astepti sa cunoasca sa opereze un calculator? Sunt oameni în functile publice care daca le-ai setat calculatorul in engleza, cred ca 3 luni, iti vor spune că “ceva nu merge” , “nu merge sistemul” , “veniți mai tarziu, nu merge calculatorul” , fiindcă n-au nici macar minimul de cunostinte, să nu mai vorbim despre năzuință personală pentru a încerca macar sa fie parte din schimbare…..
    Ok, am extrapolat.
    Da, prostituția din România e cat se poate de vizibilă. Abuzurile de toate formele, ohoooooo…….
    Si asta, pentru că……se intampla din cauza unor oameni prosti, needucati, corupti, fututi mintal, cu traume din copilărie cauzate de niste părinți și mai fututi mintal pentru că au trăit în cacătul ala de comunism care i-au transformat pe toti in niste oameni reci, oameni închiși la minte, si închiși în ei…. Peste tot exista luptă între generatii, dar daca vine un american de varsta mea, și-a povestesc despre “modul educativ aplicat de bunica”, între 0-12 ani, se va duce la psiholog plângând 😉
    Încă un lucru ce tine de proasta educatie românească: de ce căcat faci copii, daca nu esti in stare să-i crești? Asta l-aș întreba pe fiecare român căruia îi cresc copiii parintintii!
    În spatele oricărui copil care apuca drumuri greșite, sta un adult, un părinte care nu a fost pregătit să fie părinte. Nu cunoaște ce inseamna sa fie părinte, habar n-are ce inseamna nevoile unui copil, primii ani de viata – care reprezintă traume, amintiri, emoții, care îl va crea adultul de maine. Suntem unde suntem pentru că sistemul comunist a antrenat un popor sa fie prost, să tacă, să nu cunoască, iar rezultatul, este Caracal, violatori, criminali, abuzatori, oameni fara simt empatic, oameni furioși, aceștia toti, sunt copiii care în urmă cu 30 de ani, au crescut fără dragoste, fără afectiune si desigur, fără educatie.
    România n-are nicio sansa, până când nu vor muri unul câte unul. România după revoluție a fost ca puscariasul care a ieșit din închisoare după o viață. Oamenii după revoluție n-au înțeles nimic, ca n-aveau cum.

    Solutii ar fi, si clar…. Ar trebui dracului sa înceapă să se manifeste. EDUCATIE. EDUCATIE. EDUCATIE.
    EDUCATIE SEXUALA IN SCOLI, CATEGORIC!!!!!!
    CONSULTATII PSIHOLOGICE OBLIGATORII LA COPIII DE TOATE VARSTELE!!!!!!
    Dar cum să faci educatie sexuală în școli, când vine părintele care chiar el nu are o viață sexuală acasă, si iti spune, “vaaaai, ce rusine!!!!!!” pentru că așa a crescut………

    Cu educatie sexuală în școli, dar nu educatie sexuală de la profa de 40+ nefututa acasă, sorry, dar stim cu totii ce am pătimit în școli din cauza lor…. Ci educatie sexuală de cineva care stie sa vorbeasca pe limba copilului. Cineva care să știe să abordeze subiectul în așa fel încât copiii nu numai sa râdă ca prostii ca aud “penis” , “vagin” , inchipuieti ca la nivelul asta suntem – DE INAPOIATI!
    Si inca un lucru: app de ce inseamna sa faca educatie sexuală cineva ok la cap, si nu o femeie care ea însăși este o lipsă de exemplu! Romanii, încă de mici, au fost educați să asocieze ca si copii, sexul cu sarcina si cu bolile! IN FAPT – niciunui copil nu i se spune ce reprezintă sexul ca amor! Nici fetitelor nici băieților, de aceea fetele când își încep viata sexuală sunt speriate maxim, iar băieții habar n-au ce sa faca. Sunt multi băieți, chiar si bărbați, care când aud despre o situație de viol, spun: “lasa ca i-a plăcut” “lasa ca si-a cerut-o ea…”. Asta înseamnă că un copil sa nu asocieze viata sexuală cu dragostea, cu un sentiment placut, ci cu ceva ce vede doar in filmele porno 🙂

    Cred ca imi voi lua mult hate pentru comentariul meu, însă de asemenea, poate chiar în nr majoritar persoanrlor care imi vor da hate, sunt sigura ca tinerii educați, chiar si cei dinaintea noastră, oamenii smart trecuți de 40, care sunt oameni faini, si deschiși, si FERICITI (app, oamenii educați sunt FERICITI!), vor susține punctul meu de vedere, iar noi, vom schimba România.

    ” VINOVATII FARA VINA CER SA SE FACA LUMINA!”

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

RO: Folosim "cookie" pentru ca Uniunea Europeana isi manifesta prostia prin orice mijloace. Oricum, noi credem in libertatea internetului, utilizarea sa responsabila si din acest motiv nu simtim nevoia sa enervam inutil oamenii. Pentru viitor, la urmatoarele alegeri Euro-Parlamentare, va recomandam sa ganditi mult mai mult cu propriul vostru cap. Utilizam cookie-uri pentru a fi siguri ca va oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site vom presupune că sunteți mulțumit de acesta situatie.
Pentru mai multe informatii va invitam in pagina "Privacy Policy"...
EN: We use "cookies" because the European Union expresses stupidity by any of means. However, we believe in the freedom of the Internet, use his with responsibility and don't feel the need to disturb people unnecessarily. For the future, to the next European Parliamentary Elections, we should think much more with our own head. We use cookies to ENSURE That we Provide the best experience on our website. If you continue to use our site you will must to accept this situation.
For more information, please visit the "Privacy Policy" page ...

Close