POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Argentina ne-a tras o “teapa” de doua milioane euro

 

National Arena - Bucuresti

Inaugurarea noului stadion din Bucuresti (National Arena), de pe 10 august, risca sa devina o excrocherie dintr-un eveniment despre care ne-am fi laudat mult timp de acum inainte iar ponoasele le vor trage argentinienii, una dintre cele mai iubite echipe nationale de fotbal.

In mod normal inaugurarea unui stadion important se face printr-o ceremonie fastuasa, pentru nationala noastra totul tinde sa se transforme intr-un mare ghinion. Parca ii si vad pe fotbalistii romani cum vor zice ca stadionul are o aura nefasta, asa cum au spus in anii trecuti despre echipamentul galben !

Realitatea din fotbalul romanesc e cu totul si cu totul alta. Echipele de club nu realizeaza performante, abnegatia de care ar trebui sa dea dovada ajunge numai la nivelul tribunelor, acolo unde injuraturile si obscenitatile l-ar face sa rosasca chiar pe un golan.

[FMP] http://www.politicienii.ro/wp-content/uploads/2011/07/national_arena_bucuresti.flv [/FMP]

Dorinel Munteanu, antrenorul Otelului Galati, a declarat la emisiunea Sport Cafe, pe Gsp TV, ca oficialii Federatiei au facut un contract cu Argentina conform valorii “tricolorilor”. “Facand reclama trei luni la meciul cu Argentina, acum sa se anuleze, acestia suntem. Contractul se pare ca a fost facut conform valorii noastre. Un contract facut de Piturca cu Craiova il pune pe Mititelu sa plateasca sapte milioane clauza de reziliere”.Lionel Messi

Oprescu isi doreste un eveniment de senzatie, pana la urma ajungem tot la politica, partea proasta pentru primarul bucurestean e ca ghinionul nu-l ocoleste nici pe el. Dupa pasajul Basarab, cu asfaltul deja distrus, se vede ca bucurestenilor nu prea le aduce noroc fostul PSD-ist.

Doua milioane de euro ia costat pe romani pentru a-i convinge pe argentinieni sa joace un amical de lux la Bucuresti pentru inaugurarea noului stadion. Preparativele meciului, dupa cum era normal, au revenit celor de la FRF, federatia de fotbal condusa de Mircea Sandu l-a delegat pe Ionut Lupescu sa intocmeasca mica afacere. Se pare ca “smenul” a iesit cam ciudat, cineva castiga destul de multi bani iar Argentina o sa plateasca de-o sa-i sara capacele, daca federatia romana se tine de cuvant si reclama echipa lui Messi la FIFA se va lasa cu sanctiuni, mai ales ca argentinienii n-au nicio scuza reala iar o parte dintre jucatori chiar si-ar dori sa participe la meciul amical de la Bucuresti, asa cum a si declarat Lionel Messi.

© Matei DONEA – 28 Iulie 2011

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.