POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Creator de istorie, facator de revolutii

Alaturi de Newton, Einstein, da Vinci si multi, multi altii, acum se adauga si Steve Jobs, mintea geniala ce a stat in spatele computerului personal Apple, a iPhone-ului, iPad sau iPod-ului.

Steve Jobs

In cei 56 de ani, Steve Jobs, a reusit sa schimbe lumea iar cand spun asta imi masor cu grija proportia vorbelor. Fiecare dintre noi cei ce avem legatura cu lumea moderna, cu viata contemporana, recunoastem faptul ca avem o civilizatie transformata radical de revolutia calculatorului personal.

Computerele existau, intr-adevar, cu mult timp inaintea fondatorului Apple dar lansarea unui dispozitiv capabil sa execute aproape orice activitate si care sa ajunga pe biroul oricarui om a transformat civilizatia, apropiindu-ne mai mult de orice punct de pe planeta, de prieteni si de interesele fiecaruia.

[FMP] http://www.politicienii.ro/wp-content/uploads/2011/10/Steve_Jobs_tribute.flv [/FMP]

Steve Jobs are multe alte realizari si toate au marcat puncte de cotitura pentru respectivele domenii. Unul dintre aceste dispozitive este iPod-ul, micuta cutie muzicala ne-a revolutionat divertismentul personal. Tot o revolutie a reprezentat-o si iPhone-ul, telefonul inteligent capabil sa aduca in buzunarul oricarui om o intreaga planeta, schimband modul cum comunicam si cand comunicam, punandu-ne permanent in contact cu intreaga lume. Ultima realizare, iPad-ul, reprezinta o alta revolutie si aceasta aduce calculatorul, acel dispozitiv ce a micsorat distantele, in mana fiecaruia, eliminand aproape orice granita fizica in comunicare.

Steve Jobs and his computer

Daca o anumita zi din an trebuie sa fie dedicata unui anumit om aceasta zi nu poate fi alta decat 24 februarie, momentul cand s-a nascut Steve Jobs, cel ce s-a grabit sa se alature ilustrilor vizionari, creatori ai istoriei, lasand un imens gol ce probabil nu va mai fi acoperit niciodata.

Multumim frumos, Steve…

© Matei DONEA – 6 Septembrie 2011

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.