POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Otelu Rosu: in CL nu s-a intamplat nimic neasteptat

La sedinta de constituire a Consiliului Local Otelu Rosu nu s-a intamplat nimic neasteptat, avem primar dar consiliul mai asteapta, la fel si vice-primarul.

Constituirea Consiliului Local - Otelu RosuFix la orele zece, consilierii USL si cei doi din PP-DD (tot 10 si ei), s-au prezentat in sala de sedinte a CL-ului local, absenti au fost cei sapte membri PDL condusi de fostul candidat la primaria locala, Dragos Enache. Din partea Prefecturii Caras Severin a participat doamna Florenta Albu iar din partea Consiliului Judetean a fost invitat Vicepresedintele Ionisie Ghiorghioni.

Constituirea consiliului, insa, a fost amanata cu trei zile dataorita neindeplinirii forumului, n-au fost prezenti doua treimi dintre membri noului CL, 12 dintre cei 17 consilieri.

Luca Malaiescu, cu aplauzele, saruturile si felicitarile regulamentare, a depus juramantul si a capatat atributiile integrale de primar, urmand sa se ingrijasca de administrarea orasului.

Sedinta de constituire a Consiliului Local a fost amanata pentru data de 28 iunie (adica joi, la aceleasi ore 10) cand s e va incerca pentru a doua oara adunarea cvormuluide prezenta. In cazul in care acest lucru nu se va petrece nici joi, o alta sedinta de constituire va fi programata pentru ziua de luni, moment in care, daca nici a trei-a oara nu se intruneste majoritatea de doua treimi, se va dizolva actualul CL si se vor convoca alegeri anticipate.

Constituirea Consiliului Local - Otelu Rosu

In privinta urmatoarei sedinte, nu impartasesc optimismul celor din USL, “sicanele” dinaintea constituirii consiliului local sunt binecunoscute iar ambitiile pe masura. Important de stiut este faptul ca o data constituit consiliul se poate trece la alegerea viceprimarului. Candidatul USL la a doua pozitie din administratie este Magda Lungu, din partea PDL cel mai probabil va fi propus Dragos Enache. Exista o candidatura si din partea PP-DD dar cum respectivul partid dispune doar de doua voturi nu poate sa ridice pretentii prea mari pentru aceasta pozitie in administrativ.

Un element deosebit de interesant vine din partea consilierului USL Petru Rus (PSD). Acesta a anutat in sedinta de astazi ca va pleca in concediu de odihna la finele acestei saptamani, o situatie ce devine deosebit de dificila pentru constituirea consiliului si mai ales pentru alegerea unui viceprimar din partea USL, liberala Magda Lungu.

© Matei DONEA – 25 Iunie 2012

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

2 Comments
  1. BONOM says

    BA S-A INTAMPLAT…..
    A CRESCUT NUMARUL BLONDELOR….

    1. nadcrusher says

      SI AIA DE SE SCARPINA IN NAS,….TOT ACOLO AU RAMAS :):)::))