POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Acum ne laudam si cu un viceprimar “sexi”

La Otelu Rosu, contrar tuturor asteptarilor, de astazi (ieri) avem Consiliu Local si viceprimar, sexi dupa cum spuneam.

Primaria Otelu RosuLa sedinta de constituire a CL, pentru ca toate lucrurile sa fie clare in randurile celor din USL, au luat parte d-nii Ionisie Ghiorghioni (PNL) si Nicolae Stefanescu (PSD), nu de alta dar tensiunea in randurile celor din Uniunea Social Liberala atinge cote maxime in Caras Severin. Din partea Prefecturii Caras Severin, de data aceasta, a participat Scurt Ioan Adrian.

Revenind la sedinta, aceasta a beneficiat de un plen absolut, ca-n vremurile bune cand fostul primar Iancu Simon conducea totul autoritar dar reusa sa-si multumeasca colegii intr-un mod aproape miraculos.

Pentru pozitia de viceprimar al orasului au candidat 3 persoane: Dragos Enache (PDL), Magda Lungu (USL) si Goguta Pica Cocosila (PP-DD). Sub supravegherea unei comisii formate din reprezentantii formatiunilor politice componente ale CL, votul final a inregistrat numirea domnisoarei Magda Lungu in functia de “edil secund”, aceasta obtinand 9 voturi din cele 17. Reprezentantul PDL, Dragos Enache a fost sustinut de 7 persoane, cat numarul total de consilieri pe care-i are formatiunea in CL-ul local iar reprezentanta PP-DD nu a reusit sa obtina decat un singur vot.

Cum primarul Luca Malaiescu si-a depus juramantul in sedinta de luni 25 iunie, astazi acesta a fost numai investit in functia de edil al orasului, ramanand ca promisiunile sa fie indeplinite mai tarziu si la ele sa admiram gratioasa activitate a noului viceprimar, dotat de “mama natura” si cu BMW decapotabil si cu dorinta de munca prin hartoapele orasului.

© Matei DONEA – 29 Iunie 2012

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

7 Comments
 1. BONOM says

  ACTIVITATEA VICEPRIMARULUI E LABORIOASA CHIAR MAI INCARCATA
  UNEORI CA A PRIMARULUI,MUNCA DE UZURA,PE TEREN,ETC…
  ACUM SE VA VEDEA CINE PE CINE CONDUCE SAU MANIPULEAZA…..
  SE VA TERMINA OARE ACEST MANDAT IN ACEASTA FORMULA????

  1. nadcrusher says

   Chiar asa.Foarte buna intrebare….Va functiona echipa asta 4 ani????
   Mai ales ca “eminenta blonda” (pardon se vrea “cenusie”),se va foarte
   amesteca in treburile Primariei,chiar o poate sufoca pe aceasta domnisoara
   fara experienta,asupra careia bineinteles ca are ‘”un atu”,”o afluenta si o influenta” nefasta,(considerand probabil ca este inca eleva ei).
   P.S.:vorbeau niste pasarele ca ar vrea sa inglobeze,sa absoarba si
   Scoala Generala nr 3 la “liceul european”.
   Timpul ni le va dezvalui pe toate….

 2. SONY says

  Ochii pe Sc. nr. 3 i-a pus de mult dar……………………….Ei acum cred si eu ca a sosit momentul favorabil al doamnei sa fie stapana peste toata valea.Referitor la ’eminenta blonda sau cenusie ‘cum doriti, din cate spun acele pasarele s-a si amestecat.Greu de spus daca acest mandat se v-a termina cu bine.

  1. nadcrusher says

   Dupa rezultatele afisate ptr examenul elevilor de cls VIII-a,la Sc Gen 3,rezultatele
   sunt mai bune decat la SC Gen 1 sau Colegiu…….::))))
   Pai cine are rezultate slabe ??????…….”Cucoana cu vizitiu”……
   Si stati,… ca la Sc Gen 3 a stat inspectoarea pe capul lor,…trimisa,pardon,
   dirijata de la “colegiu”….
   Am inteles ca sunt si ceva reclamatii la Inspectorat si Minister,
   dar le rezolva cucoana pe toate, (ca la asta se pricepe intr-adevar,la dosiri de dosare,reclamatii,plangeri,etc)

 3. SONY says

  Pai de cand Sc.1 apartine de Liceul Banatean, scoala .nu se mai face deloc .Pur si simplu este haos toal .Se chinuie unii dintre profesorii sa-si tina orele dar cu o floare nu poti face primavara.Pai acum si-a facut moftul a nenorocit scoala nr.1.Urmeaza sc.nr.3.Si,sa nu uitam faptul, ca liceul ,este scoala europeana domnilor datorita doamnei .Este strigator la cer cum putem accepta asemenea lucruri fara sa incercam macar sa facem ceva.

 4. anonim says

  poate va da cel de sus cu paru ca si asa avem tare multi prostii an primarie.poate ai trazneste cas varza.am auzit ca luca sia anceput lucrariile la palatul lui.si magda ai pe nicaieri cica nu le are.vai de ei si de el oras

  1. Matei DONEA says

   imi pare rau sa va contrazic. Atat primarul cat si viceprimarul sunt zilnic la sediu. Iar despre lucrari… nu am vazut nimic in privat