Parerea ta conteaza, scrie-ne !
Petrecere de petrecere si multa culoare
Ruga Banateana de la Otelu Rosu a crescut incet si dupa cinci ani sarbatorirea bisericii cu hramul Sfintilor Imparati Constantin si Elena a ajuns traditionala, asteptata cu nerabdare de locuitorii de pe Valea Bistrei.
Dupa ce in timpul diminetii de 20 mai 2013 somerii de la Ductil Steel si-au strigat nemultumirile spre seara locuitorii din Otelu Rosu s-au adunat cu mic si cu mare in fata Casei de Cultura pentru a savura muzica invitatilor, o bere sau mititeii nelipsiti de la orice ocazie publica.
Balul a fost deschis intr-un mod mai putin obisnuit, o serie de elevi prezentand dansuri de societate pentru prima oara in oras dar foarte mult apreciate in localitatile importante din intreaga lume.
Programul serii a continuat cu trupa Like Chocolate, fetele “zburdalnice” ce compun formatia respectiva aflandu-se in plina ascensiune prin topurile muzicale din Romania.
Cireasa de pe tortul serii, o veritabila surpriza pe care organizatorii au avut grija sa o pastreze ca atare, a reprezentat-o aparitia pe scena a solistei Andreea Balan, fosta componenta a trupei “Andre” din anii trecuti.
Din cate declara primarul Luca Malaiescu acesta isi doreste pastrarea traditiei de organizare a a acestei sarbatori si in anii viitori, chiar cu mai multi invitati decat editia incheiata aseara cu o zi rezervata traditiilor si muzicii populare.
Din opiniile oamenilor am inteles ca exista si cateva nemultumiri, in mare parte privitor la locul de desfasurare. Unul dintre arhitectii locali vorbindu-ne despre dorinta sa de organizare a unei astfel de manifestari comune dar in spatiul de agrement de la Gura Jgheabului.
Sigur, nemultumiri pot exista oricand dar viabilitatea unei astfel de sugestii de organizare nu are prea multe sanse de transpunere in fapte dat fiind motivarea unei astfel de manifestari ce sarbatoreste hramul unui lacas de credinta, in cazul de fata cel al bisericii din centrul orasului Otelu Rosu. Organizarea in alt loc ar conduce la nemultumiri dat fiind faptul ca alte cartiere locale isi au rugile lor chiar langa bisericile pe care le sarbatoresc.