POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Fotbalistul Cristi Chivu a tras o teapa la Resita

Binecunoscutul fotbalist Cristi Chivu, bastinos din Resita, ajuns celebru si bogat prin driblingurile cu mingea sau aventurile sale cu mai multe femei s-a gandit sa faca un pustiu de bine pentru restul bastinasilor ramasi sa bastineze pe malurile Domanului din lipsa talentului necesar… Mno, pricepi?

Fotbalistul Cristi Chivu a tras o teapa la Resita

Prin urmare Cristi Chivu a donat Clubului Sportiv Municipal Scolar – Resita un ditamai covorul sintetic pe care bastinosii resiteni sa-l foloseasca drept gazon pe fostul teren acoperit anterior cu zgura, sa nu mai zdreleasca turloaiele copiilor de trei ori pe zi.

Acum, asa de-ai dracu si bastinasii aia ramasi in urma lui Cristi Chivu pe malurile Domanului (stiti voi povestea, ca-n Miorita pe un mal frumos), s-au gandit sa-si omologheze terenul pentru nu stiu ce competitii fotbalistice la care Federatia Romana de Fotbal a zis ca se opune categoric.

– Bineinteles ca gazonul nu corespunde cerintelor minimale pe care le are FRF-ul pentru competitiile fotbalistice iar pe urmasii lui Mircea Sandu ii doare-n basca de Chivu si donatile pe care le face acesta pentru cine stie ce scutiri…

Daca “afacerea” cu Chivu nu a iesit, cei de la CSMS Resita au fost nevoiti sa-si cumpere singuri jucariile (recte covorul sintetic) nu de alta dar daca vrei sa joci in competitiile oficiale trebuie sa accepti si standardele FRF-ului ca altfel iese un ghiveci cam cum e ala cu spionii facuti mancare de varza tot de romani…

Dupa toata tarasenia asta raman cateva nedumeriri, cum a ajuns covorul ala prost in posesia lui Cristi Chivu si daca cu el nu s-au spalat niste bani? Cine stie daca nu e facut cumva “pe vapor”, fara taxe dar numai bun sa serveasca la fisc drept pretext pentru cine stie scutiri de impozite.

– La naiba, poate o sa vedem echipa nationala “de aur” reintregindu-se in parnaie, oricum Gigi si cu Gica il asteapta si pe Chivu sa puna de-o miuta la celula-n prag…

Pentru ca noi n-am reusit sa-l contactam pe Cristi Chivu, cei de la federatie zic ca e inca “in calduri” cine stie prin ce loc exotic. Prin urmare sunt curios cum o sa reactioneze fotbalistul atata timp cat are un ultimatum de la clubul sportiv sa le inainteze un raspuns si sa-si ridice pe cheltuiala proprie gazonul de jumatate de hectar, altfel aia de la municipal il vor dona altora mai putin norocosi chiar decat sunt resitenii.

Pentru ca la Otelu Rosu primarul ne tot abureste de mai mult de un an de zile cu un teren artificial. Eu zic sa-l doneze orasului de pe Bistra, nu de alta dar Ghita Albu o sa fie multumit ca are si o mocheta cat stadionul pe langa cladirile deja primite “ca pomana” de la administratia locala.

© Matei DONEA – 16 Octombrie 2014

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.