POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Luca Malaiescu, primarul campion!

N-am pus aici un titlu prin care sa laud ceva dar daca trebuie sa respectam realitatea faptelor lucrurile nu s-au terminat chiar asa, cu toate acestea il putem declara campion pe primarul Luca Malaiescu dupa ce si-a masurat fortele cu pasionatii sahului din orasul Otelu Rosu si aproape a invins.

Luca Malaiescu, primarul campion la sah

Sambata 10 octombrie, in organizarea Primariei Orasului Otelu Rosu, s-a desfasurat la Casa de Cultura locala un concurs de sah la care chiar s-au oferit premii generoase. Cat se poate de adevarat este faptul ca in intrecere nu s-au acordat puncte ELO si nici grade de maestrii in sportul mintii. A fost o competitie de amator in care pasionatii acestui sport milenar si-au dat intalnire pentru o confruntare prieteneasca. Inscrierea participantilor a fost libera, nimic nu s-a formalizat in competitie si s-a respectiat doar egalitatea sanselor prin desfasurarea unui turneu eliminatoriu cu doua partide la fiecare tabla de sah.

La un moment dat, pe parcursul competitiei, postam pe o retea de socializare ca primarul Luca Malaiescu si cei doi baieti ai sai sunt printre favoritii copetitiei. N-am gresit prea mult din moment ce finala s-a jucat intre primarul orasului Otelu Rosu si Gerhard Malaiescu, cel din urma reusind sa-si materializezetitlul de Campion al orasului Otelu Rosu la Sah. Pe locurile 3 si 4 s-au plasat Nicolae Petronescu si Nicu Heller.

In privinta premiilor e obligatoriu sa mentionam ca acestea au fost importante, pentru primul loc s-a oferit suma de 500 lei, 300 ocupantului locului secund si o suta de lei pentru locul al 3-lea. Cu toate ca si-a meritat din plin premiul, asa cum declarase anterior, primarul Luca Malaiescu nu a incasat banii ce-i reveneau pe merit si i-a oferit urmatorului clasat iar acesta a avut ocazia sa aduca un castig ocupantului de pe locul 4.

In cazul in care traditia acestui concurs se va pastra si in anii viitori, promit sa ma pregatesc si eu pentru urmatoarea editie unde sa si concurez direct. Pana atunci ii felicit pe organizatori, felicitari tuturor concurentilor, atat celor ce au obtinut victoria cat si celor invinsi, in special pentru onoarea si ambitia demonstrata.

© Matei DONEA – 12 Octombrie 2015

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

2 Comments
  1. […] Sursa: POLITICIENII ROMANI […]

  2. Muncim! | Ion Mocioalca

    […] Luca Malaiescu, primarul campion! […]