POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Furtuna devastatoare la Otelu Rosu (video)

Saptamana trecuta s-a produs la Otelu Rosu o furtuna pe care o putem numi devastatoare si in urma careia au ramas o serie intreaga de pagube la blocurile de locuinte si cateva obiective social-economice din localitate.

Chiar cu o oarecare intarzaiere cred ca este important sa va prezentam inregistrarile video din timpul furtunii, momente in care se pot vedea rafalele de vant si ploaie ce au condus la distrugerea si avarierea unor acoperisuri, pagubele create ating aproape 160.000 RON in sarcina proprietatilor particulare.

La aceasta ora Consiliul Local din Otelu Rosu urmeaza sa se intruneasca pentru constituire dupa ce primele doua convocari s-au soldat cu esecuri datorita absentelor bifate in dreptul consilierilor PNL. Pe ordinea de zi a sedintei CL figureaza aprobarea sintezei cu constatarea pagubelor create de furtuna si o rectificare bugetara prin care sa se aloce o anumita suma de bani necesara reparatiilor de urgenta la cladirile afectate.

In sedinta CL urma sa se aleaga si noul viceprimar al orasului si care deja a fost votat de consilieri. Cu 10 sustinatori din 17 voturi a fost ales Dragos Enache, reprezentantul PSD isi continua astfel mandatul de pana acum. Ii uram si acestuia succes! Contracandidatul lui Dragos Enache, domnisoara Magda Lungu – PNL, a obtinut numai 7 voturi.

Vom reveni cu amanunte…

© Matei DONEA – 30 Iunie 2016

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.