POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Senatorul Marcel Vela cheama la unitate in favoarea presedintelui Klaus Johannis

Consiliul National al PNL a decis sustinerea lui Johannis pentru un nou mandat de Presedinte al Romaniei

Spre deosebire de Congresul PSD, desfasurat sambata la Sala Palatului din Bucuresti si la care oamenii lui Liviu Dragnea i-au adus ofrande ca unui zeu, liberalii au organizat ieri la Palatul Parlamentului un Consiliu National in cadrul caruia senatorul Marcel Vela a lansat o invitatie de colaborare catre toate formatiunile politice ce-si doresc o evolutie democratica a societatii.

Consiliul National PNL - Martie 2018
Consiliul National PNL – Martie 2018

Senatorul Marcel Vela lanseaza o chemare si o invitatie catre toate formatiunile politice ce-si doresc o Romania mai buna, catre formatiunile politice al caror unic scop este evolutia democratica a societatii noastre alaturi de o Europa democratica ce-si manifesta ingrijorarea fata de conducerea totalitara a PSD.

Asa cum spuneau chinezii, a precizat senatorul PNL Marcel Vela, noi am facut astazi un prim pas in a guverna Romania. De astazi incepand, toate partidele de opozitie care vor sa invinga PSD-ul, stiu ca au o singura solutie: Sa vina langa Partidul National Liberal si langa premierul desemnat. Cred ca ceea ce am facut noi astazi (decizia de sustinere a presedintelui Klaus Johannis pentru un nou mandat de Presedinte al Romaniei – N.R.) vom culege ca roade in viitorul apropiat, in 2019 si in 2020, si nu noi ca partid ci Romania si romanii. In momentele de criza economica si sociala, intotdeauna guvernarile de dreapta au fost solutia. Romania are nevoie de alternativa. Si nu pentru ca o cere un partid sau un politician. Pentru ca asa vor si simt acum romanii“, a mai spus senatorul Marcel Vela in discursul sau.

Ludovic Orban la Consiliul National PNL - Martie 2018
Ludovic Orban la Consiliul National PNL – Martie 2018

Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului, a conchis Ludovic Orban la Consiliul National PNL. […] Vreau sa vad fiecare lider judetean cum da cu parul in presedintele Consiliului Judetean PSD, in primarul PSD, in prefectul PSD, in toti sefii de deconcentrate. Cine nu are puterea, sa abandoneze de-acum, sa-l lase pe altul mai puternic si mai curajos”, a mai spus liberalul.

Presedintele Ludovic Orban a propus, duminica, sustinerea lui Klaus Johannis pentru un nou mandat la Cotroceni. Decizia de sustinere a presedintelui Klaus Johannis a fost validată de Consiliul Naţional, cu 793 de voturi pentru iar PNL este primul partid care isi anunta candidatul la alegerile prezidentialele de anul viitor. De asemenea, Ludovic Orban – Presedintele PNL, a adresat o chemare la lupta prin anuntul de sustinere a presedintelui Klaus Johannis pentru un nou mandat de Presedinte al Romaniei.

Vom castiga la alegerile Europarlamentare, vom castiga la prezidentiale, locale si parlamentare“, a promis senatorul Marcel Vela in final.

© Matei DONEA – 12 Martie 2018

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.