POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

La referendum, romanii si-au bagat picioarele in Liviu Dragnea

Iubirea romanului pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea nu are noroc in viata, casatorit si divortat sta acum cu o matracuca ce poate sa-i fie fica sau chiar nepoata iar referendumurile i-au adus puscaria in suflet, prima oara cand si-a dorit sa-l suspende pe Traian Basescu si a doua oara acum cu Referendumul pentru Familie, un referendum ce deschide portile dragostei la Rahova ce-l asteapta.

Salut eforturile USR, cei ce s-au opus din capul locului acestui referendum, au fost singurii care l-au monitorizat in adevaratul sens al cuvantului si ii avertizez de-a dreptul pe liberalii aflati cu fundul in doua barci (stiu eu ce stiu).

Dupa toate acestea, mai ales, salut eforturile Bisericii Ortodoxe Romane, ale Prea Sfintiei Sale Daniel, cel capabil sa scoata bani din orice, care a transformat biserica intr-un veritabil sereleu’ si pe care o ingroapa cu fiecare minut. Se pare ca mileniul de viata spre care se indreapta BOR-ul se va termina o data cu ortodoxia.

Vot politic referendum
Vot politic referendum

Multumim, Daniel, ma faci sa imi amintesc de un “postac PSD-ist” ce pune insuccesul referendumului pentru familie in seama lehamitei si dezinteresului politic de care dau dovada romanii.

Stiati ca mai mult de 3 milioane de romani au semnat initiativa BOR-ului si ca, statistic, multi dintre acestia nu s-au dus astazi la vot sa apere #TheFu***ngTraditionalFamily? Din 18.300.000 de romani cu drept de vot, s-au dovedit idioti mult mai putini decat credeam ca suntem 😀 .

Teoretic, am spune noi, omul respectiv are putina dreptate dar, ca orice idiot social-democrat, nu vede padurea din cauza copacilor. Fratele meu, jumatate dintre romani sunt sictiriti de politica si politicieni dar totusi, cealalta jumatate? Cealalta jumatate ii include pe social-democrati (3 milioane din cate spun PSD-istii), pe pensionarii ce simt in buzunar banii dati ca pomana de Olgutza si cei ce lucreaza in administratie, in primarii etc.

Referendum familia traditionala, rezultate Otelu Rosu
Referendum familia traditionala, rezultate Otelu Rosu

Rezultatul referendumului va fi in jur de 20-22% procente (maxim, maximorum), fix cam cati membri PSD se spune ca exista. Acum, totusi, statistic care or fi sansele sa fi iesit la vot doar social democratii? Va spun eu, NULE si atunci concluzia e simpla: Chiar colegii lui Liviu Dragnea si-au bagat picioarele in “Il lider maximo”!

Prezenta la vot in orasul Otelu Rosu, o localitate “full PSD”, n-a trecut de 22 de procente, destul de mult peste media nationala dar un clar semnal de alarma pentru Liviu Dragnea din moment ce otelarii si-au bagat si ei picioarele in interesele infractorului, la fel ca in multe alte orase.

Asta nu e semnal de alarma? Eu zic ca este cam ca ala care-l tragi la TGV.

© Matei DONEA – 7 Octombrie 2018

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy