POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Rezultatele actiunii umanitare desfasurate de militarii romani in Grecia

Informarea Presedintelui Romaniei, Klaus Johannis

Rezultatele actiunii umanitare desfasurate in Grecia de catre militari ai Fortelor Armate Romane si informarea Presedintelui Romaniei au fost prezentate ieri 14 noiembrie 2018 in plenul reunit al parlamentului de catre Senatorul PNL Marcel Vela.

Dupa cum se cunoaste, pe parcursul acestei veri, militarii romani au intervenit la stingerea unei serii de incendii catastrofale ce au avut loc in Grecia, stat care a solicitat asistenta internationala pentru limitarea si stingerea acestor incendii devastatoare in baza mecanismului european de protectie civila.

Avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene Romane echipat pentru stingerea incendiilor
Avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene Romane echipat pentru stingerea incendiilor

“In plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor, am avut onoarea sa prezint parlamentarilor informarea Presedintelui Romaniei cu privire la actiunea umanitara executata de catre Armata Romaniei in Grecia”, ne-a precizat senatorul Marcel Vela.

Mentionam ca Senatorul carasan Marcel Vela a fost Presedintele Comisiei pentru Aparare, Siguranta si Ordine Publica din Senatul Romaniei dar jocurile politice organizate de PSD si protectia doamnei Carmen Dan, “ministresa de la interne”, l-au scos de la conducerea acesteia pentru a nu se afla adevarul despre evenimentele din 10 august 2018.

© Matei DONEA – 15 Noiembrie 2018

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy