POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Aseara, circ si chef mare la Otelu Rosu

"Bunul prieten" al primarului a ajuns in premiera pe Valea Bistrei

Aseara, la Otelu Rosu a fost chef monstru si un circ si mai mare pentru ca s-a organizat a 5-a editie a Revelionul pensionarilor in organizarea primarului Luca Malaiescu iar yo nu m-am dus la bairam.

Chiar daca m-au invitat “de la protocol”, ca-mi mai cade din cand in cand si mie cate o cheftea, nu m-am dus la traditionalul chef al pensionarilor organizat la Otelu Rosu de Consiliul Local plus primarul Luca Malaiescu pentru membrii si simpatizantii PSD din urbe. Telefonic m-am scuzat fata de edil, am dat vina pe conditiile meteo, dar cum “invitatul” tot a ajuns va pot spune ca nu m-am dus pentru ca realmente nu pot respira in aceiasi incapere cu glanda sudoripara desprinsa de la subratul unui mort ca Corneliu Vadim Tudor.

Nu stiu cum le-a fost invitatilor dar cand l-au vazut pe Codrin Stefanescu sunt sigur ca celor mai multi le-au stat sarmalele in gat.

Stand acasa a fost o seara mult mai relaxanta pentru mine, mai ales ca vazand-o in fusta de piele pe deputata Luminita Jivan am inteles ca are tendinte dominante iar eu nu prea sunt pe aceiasi lungime de unda cu matriarhatul, finalmente asa am aflat de ce nu-mi mai raspunde la telefon.

Spre finalul finalului totul banuiesc ca a fost bine, un bun motiv sa astept reevaluarea lui Liviu Dragnea si invitarea sa la urmatoarea editie a revelionului de catre primarul local ori oricine altcineva.

La multi ani, deci!

© Matei DONEA – 17 Ianuarie 2019


P.S.: Ii multumesc lui Victor Nafiru pentru fotografia trimisa si pe care o puteti vedea aici <3 .

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

5 Comments
 1. Andrei says

  Aveți idee cât a costat organizarea evenimentului și de unde au fost alocați banii ?

  1. Matei DONEA says

   Nu cunosc cifre dar din anii trecuti stiu ca a ajuns la cca 20-30 mii lei. Nu se serveste catering, mancarea se gateste la cantina sociala iar produsele se cumpara de pe piata libera. De exemplu s-au cumparat 2-3 porci din care s-a pregatit masa festiva. S-au mai platit doar bauturile racoritoare si berea.

   1. Andrei says

    Să înțeleg că sunt bani de la bugetul local ?

    1. Matei DONEA says

     N-am idee, oricum daca sunt de la buget sunt sigur ca exista o hotarare de CL. In plus, tot timpul au existat sponsorizari, donatii etc. Padocul de caini, de exemplu, functioneaza de vreo 3 ani si ingrijeste 80 de caini numai din donatii. Nu vad de ce n-ar fi posibila adunarea unor donatii o data pe an pt. organizarea unui revelion

     1. Andrei says

      Nu am nimic împotrivă dacă se organizează din donații / sponsorizări astfel de evenimente, dar nu sunt de acord cu cheltuirea banilor contribuabililor pe distracții sau chefuri cu iz de campanie electorală unde participă angajații din cadrul primăriei.
      Totuși, salut refuzul dumneavoastră de a participa la eveniment.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy