POLITICIENII ROMANI
Constitutia garanteaza libertatea exprimarii

Adevaratul Ion Mocioalca, mai proaspat, mai spalat si mai parfumat

Acesta este Ion Mocioalca

De o anumita perioada de timp, deputatul Ion Mocioalca – fugit de la PSD in tabara celuilalt PSD-ist Victor Ponta, incearca sa isi manifesta pe retelele de socializare fata umana, ingrijorarea fata de incapacitatea pe care o demonstreaza guvernul condus de Viorica Dancila in privinta actului de conducere a statului si economiei.

Da, aproape au trecut patru ani decand deputatul Ion Mocioalca n-a mai fost printre caraseni si cum va veni sa le ceara din nou votul trebuie sa spuna cate ceva. Da, acesta este deputatul Ion Mocioalca, un om caruia cu greu ii poti spune om din moment ce este om doar atata timp cat ii este lui bine ca om, mai apoi se transforma in nu stiu ce si nici nu mai reprezinta ceva pentru umanitate.

Dupa ce a emigrat la Pro Romania si s-a transformat in trompeta lui Victor Ponta, Ion Mocioalca ne spune ca: “datoria Romaniei s-a triplat, ba nu, e de patru ori mai mare!”

De cand il stie lumea prin politica de la Bucuresti, si il stie de peste doua decenii, oamenii l-au remarcat ca perfectul incolor, inodor si insipid. Il vedeai acolo undeva in fata ta, il puteai atinge si gusta. Ba nu, treaba cu gustatul nu, cine stie ce patesti dupa. Pana acum un an cand s-a hotarat sa dezerteze, l-am vazut alaturi de toti pesedistii care s-au perindat la putere, un hamesit ce-si doreste doar binele propriu si atunci, pentru ca idiot nu este, ma intreb de unde dracului credea Ion Mocioalca ca vor veni bani sa platesti salarii majorate aberant doar dintr-o trasatura de condei?

Da, economia Romaniei e la pamant, poate o sa trebuiasca sa taiati chiar din salarii dupa cum spune si Victor Ponta, marele sef din Pro Romania. Asa este, datoria tarii a crescut de 3-4 ori dar toate astea s-au intamplat cu ajutorul vostru. Voi toti ati sustinut-o pe Viorica Dancila, pe Liviu Dragnea si v-ati dat salarii, pensii speciale de zeci de mii de lei in timp ce oamenii care va platesc toate astea muncesc o viata pentru a avea la batranete doar banii de inmormantare.

Cu exceptia voastra nimeni n-a crezut ca Viorica Dancila e mai competenta decat altii, cine l-a sprijinit pe Liviu Dragnea, cine a sprijinit-o pe Viorica Dancila? Tu draga Ion Mocioalca si restul celor din PSD, cei care cred ca s-au imaculat doar plecand dintre social-democrati la Pro Romania, cei care acum va dati albi si imaculati, proaspat spalati!

Plecand de la PSD la Pro Romania nu dovedtiti decat ca lupul isi schimba parul dar naravul…

Repet, cine l-a sprijinit pe Liviu Dragnea pana a facut praf legislatia romaneasca, a scos infractorii din puscarii si cine a sprijinit-o pe Viorica Dancila pana a pus pe butuci toata economia? Exact, tu Ioane! Tu l-ai sprijinit si pe Dragnea si pe Dancila iar acum te dai cu parfum zicand ca esti proaspat si inmiresmat.

In al doisprezecelea ceas, degeaba mai stergi comentariile carasenilor de prin retelele de socializare, incercand sa lasi impresia ca esti apreciat ori sa iti pui slugile sa te laude tot acolo, toti te stiu ca pe un cal breaz si… aleluia. Macar daca ramaneai alaturi de Liviu Dragnea pana te dadeau aia afara din partid, nu te mai eticheta lumea ca tradator.

Slabeste-ma cu fitele de fariseu, daca Romania o duce prost si vor fi salarii taiate, vor fi pensii taiate, atunci si tu esti vinovat in aceiasi masura ca Viorica Dancila. Poate Victor Ponta are o scuza dar tu, Ion Mocioalca, nu ai nicio scuza si ar trebui sa-ti fie rusine.

Ion Mocioalca si Corina Cretu in ploaie
Ion Mocioalca si Corina Cretu in ploaie

Oricum ar fi, educatia lui Ion Mocioalca se vede in imagine – momentul cand o tine pe Corina Cretu in ploaie si el se afla sub umbrela. Mare cavaler, domnule, foarte mare!

Norocul tau – Ioane, peste ani si ani tu n-ai sa mori de foame ca prostii aia care te-au votat. Lumea s-a schimbat, nu mai sunt acei prosti pe care ii abureai o data la 4 ani, acum te vor uita ca pe orice alt parvenit si cred ca nu-ti convine. Tot timpul ai vrut sa fi boier, chiar daca locul tau era in celalalt capat al societatii, dar acum ti s-a infundat si o sa iesi pe usa din dos a politicii. Eu unul m-am pregatit sa-ti tabacesc fundul pana ce trec si alegerile parlamentare

Ioane, cu oameni ca tine plecati la alte partide, PSD-ul devine frecventabil – Punct!

© Matei DONEA – 9 Octombrie 2019

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.